زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان مستمر خرداد آشپز سنتی 29 اردیبهشت (خانم عار به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز این امتحان مستمر خرداد ماه است لطفا با دقت به سوالات پاسخ دهید . این آزمون تکرار ندارد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای تهیه آبگوشت باید نخود و لوبیا را از قبل ...................



تایید

برای خوش رنگ شدن آبگوشت باید رب گوجه فرنگی را ......................



تایید

کشک بادمجان جزء کدام غذاها می باشد ؟



تایید

ظرف مناسب برای پخت آبگوشت ساده ................



تایید

سبزی مناسب برای تهیه آبگوشت بزباش ...............



تایید

چاشنی مناسب برای آبگوشت بزباش ..............



تایید

تزئین روی کله جوش ................



تایید

سبزی مناسب برای تهیه اشگنه ................



تایید

برای لعاب اشکنه .......... اضافه می کنیم



تایید

ادویه مناسب اشگنه ؟



تایید

مواد لازم برای تزئین روی حلیم ..................



تایید

کدام ادویه در حلیم گندم استفاده می شود ؟



تایید

بریانی را چگونه سرو می کنیم ؟



تایید

در بریانی از چه سبزی استفاده می شود؟



تایید

در تهیه نرگسی ها از چه موادی استفاده می شود؟



تایید