زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پرسش دینی یازدهم تجربی دروس 5و 6 به صورت دیجی فرم

digiform
digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام ویژگی لازمۀ مقام امامت است؟ و تشخیص آن بر عهدۀ چه کسی است؟ (1 نمره)



تایید

با استناد به حدیث ...... مصونیّت همیشگی مسلمانان از ضلالت و گمراهی، زمانی حاصل می شود که ....... (1 نمره)



تایید

آیۀ 67 سورۀ مائده در چه تاریخی نازل شد؟ و خداوند در این آیه، چه فرمانی به پیامر (ص) می دهد؟ (1 نمره)



تایید

در آیۀ شریفۀ : « یا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ و ... »، خداوند متعال چه رسالتی بر عهدۀ رسول گرامی اسلام (ص) نهاده است؟ (1 نمره)



تایید

مطابق آیات قرآن کریم، حفظ جان رسول اکرم (ص) از گزند ...... در جریان ...... وعده ای است که خداوند در عبارت قرآنی ...... از آن سخن گفته است. (1 نمره)



تایید

خطاب پیامبر اکرم (ص) به ..... هر روز صبح، هنگام رفتن به مسجد، با عنوان ..... تأکیدی بر پیام الهی مطرح شده در آیۀ شریفۀ ..... بود. (1 نمره)



تایید

از آنجا که مصداق ..... در آیۀ ....... مشخّص نشده است، برای آگاهی مردم و اشتباه نکردن آنها لازم است که رسول خدا (ص) آنها را مشخّص نماید که در حدیث ..... بیان کرده اند. (1 نمره)



تایید

تکلیف مسلمانان در امر حکومت و پیروی از اهل بیت پیامبر (ص)، در بحران های فکری و اعتقادی، در کدام آیه مشخّص شده است؟ (1 نمره)



تایید

جاودانگی قرآن که حُکم به جاودانگی .... را می نماید، پیام حدیث .... است و تعیین مصادیق مفسّران معتبر وحی الهی در حدیث .... ترسیم گردیده است. (1 نمره)



تایید

با توجه به حدیث شریف منزلت، تفاوت منزلت هارون (ع) برای موسی (ع) و امام علی (ع) برای رسول خدا (ص)، به دلیل کدام ویژگی رسول خدا (ص) بود و جملۀ « مَن کُنتُ مَولاهُ فهذا علی مَولاهُ » در چه زمانی بیان شده است؟ (1 نمره)



تایید

اگر بگوییم تشخیص عصمت برای انسان ها ممکن نیست، یک سخن ..... گفته ایم و پیام این جمله این است که ...... . (1 نمره)



تایید

جملۀ : « مَن اولی النّاسَ بالمؤمنینَ مِن اَنفسهم »، مقدّمۀ طرح ....... بود تا پیام ....... محقق شود. (1 نمره)



تایید

پیامبر گرامی اسلام (ص) کدام حدیث را به طور مکرّر و مخصوصاً در روزهای آخر عمر شریف خود فرمودند و چه مطلبی را می خواستند به امّت خویش تفهیم کنند؟ (1 نمره)



تایید

لازمۀ جانشینی رسول خدا (ص)، ....... و ....... است و پیامبر گرامی اسلام (ص) در واقعۀ ....... فرمودند : « همانا این (حضرت علی "ع") برادر من، وصیّ من و جانشین من در میان شما خواهد بود، فرمانش را بشنوید و از او اطاعت کنید. (1 نمره)



تایید

عبارت « ایّها النّاس مَن اولی بالمؤمنین مِن انفسهم »، به دنبال نزول آیۀ شریفۀ ...... که بازتاب آن ، ...... بیان شد. (1 نمره)



تایید

تفسیر قرآن و تبیین احکام دین که ...... پیامبر است، پس از رحلت ایشان ...... می یابد و عامل وساطت در فیض رسانی به مخلوقات و مردمان، همان ولایت ...... است. (1 نمره)



تایید

به تعبیر قرآن کریم، رسول خدا (ص)، در چه زمینه ای و برای چه کسانی اسوه و سرمشق نیکویی است؟ (1 نمره)



تایید

سیرۀ عملی پیامبر اسلام (ص)در برابر ضایع شدن حقّ شخصی خود و همچنین در برابر ضایع شدن حقوق افراد جامعه، به ترتیب، چگونه بود؟ (1 نمره)



تایید

رسول اکرم (ص) در مورد سرنوشت اقوام و ملل پیشین که شخص دزد صاحب قدرت و نفوذ را رها ولی دزد ضعیف را مجازات می کردند، چه فرمودند؟ (1 نمره)



تایید

کدام رفتار رسول اکرم (ص) باعث شده بود که مردم ایشان را پدر مهربان خود بدانند؟ و با تإثیر گرفتن از آن در زندگی خود چگونه عمل می کردند؟ (1 نمره)



تایید

مخاطب آیۀ شریفۀ : « لعلّکَ باخعٌ نفسک ألّا یکونوا مؤمنین »، کدام یک از معصومین (ص) است و بیانگر کدام ویژگی بارز ایشان می باشد؟ (1 نمره)



تایید

این عبارت : « اگر کافری در جنگ کشته شود او را مُثله نکنید، کودکان و پیران و زنان را نکشید .... »، سخن ...... به ....... می باشد. (1 نمره)



تایید

هر یک از موارد « برخورد با قاطعیّت » و « برخورد صبورانه »، ما را متوجّه کدام ویژگی رسول اکرم می نماید؟ (1 نمره)



تایید

اگر یاران در بارۀ خوردنی و آشامیدنی و سایر امور روزمرّه سخن می گفتند، برخورد پیامبر اسلام (ص) با آنان چگونه بود؟ (1 نمره)



تایید