زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید کمپوت و کنسرو واحد 6 به صورت دیجی فرم

توجه کنید که فقط یکبار وارد آزمون شده درغیر این صورت تقلب محسوب میشود

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از ویژگی های ظروف کنسروی نمیباشد



تایید

ورقه های نازک فولادی نرم که سطح آنها با یک لایه قلع پوشانده شده را چه مینامند



تایید

کدامیک از معایب ظروف پلیمری است



تایید

چرا در ورق حلب TFSبه جای پوشش قلع از کرم استفاده میشود



تایید

دریک قوطی کنسرو خیار شور وزن خالص آن ۸۵۰ گرم است حداقل چه مقدار از وزن باید با بخش جامد پر شود



تایید

در کدام مواد غذایی زیر سطح داخلی قوطی احتیاج به پوشش لاک نیست 



تایید

مزایای استفاده از قلع در سطح ظروف فلزی کدام است



تایید

کدامیک از مزایای قوطی فلزی است



تایید

کدامیک از ویژگی های لاک مورد استفاده برای قوطی کنسرو می باشد



تایید

در کارخانه های محصولات کنسروی ظرفیت تولید کارخانه را سرعت پر کردن دستگاهها تعیین میکند



تایید

نسبت وزن کل مواد پرشده به وزن مواد جامد را وزن آبکش میگویند



تایید

کدامیک از مزایای ظروف شیشه ای نیست



تایید

از شیشه های جار برای بسته بندی چه مواد غذایی استفاده میشود



تایید

درجه خلوص ومقاومت به خوردگی در فولاد نوع MRچگونه است



تایید

معایب قوطی های آلومنیومی چیست



تایید

سرفضا در قوطی های فلزی و شیشه ای به ترتیب چنددرصد از حجم قوطی است



تایید

اگر سرفضا در قوطی های کنسرو زیاد باشد ومواد کمتر از حدلازم داخل آن پر شوند چه مشکلاتی به وجود می آید



تایید

در یک قوطی فلزی حجم کل ظرف ۶۲۰ گرم میباشد حجم سرفضا در این قوطی چه میزان است؟



تایید

علت مسمومیت در اثر مصرف کنسروهای بدون پوشش قلع چیست؟



تایید