زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم فصل دو به صورت دیجی فرم

لطفا با دقت به سوالات پاسخ دهید
طراح :شکوه بهرامی
تعداد سوالات:10
نمره سوالات :10

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

(1 نمره)
دریافت سوال 5



تایید

كدام محيط براي نكهداري مواد غذائي مناسب نيست؟ (1 نمره)



تایید

در واﻛﻨﺸﻬﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﻣﺼﺮف واﻛﻨﺶ دﻫﻨﺪه ﻫﺎ و ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻓﺮاورده ﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﻴﺐ در ﻃﻮل زﻣﺎن ﭼﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮي ﻣﻲ ﻛﻨﺪ؟ (1 نمره)



تایید

گرماسنج لیوانی، وسیله ایی برای اندازه گیری ........واکنش به روش.......است. (1 نمره)



تایید

نگهدارنده ھﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ اﺳﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ واﮐﻨﺶ ھﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮐﮫ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﮫ ﻓﺴﺎد ﻣﺎده ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد را...... ﻣﯽ دھﻨﺪ و ﻟﯿﮑﻮﭘﻦ ﻣﻮﺟﻮد در ھﻨﺪواﻧﮫ و ﮔﻮﺟﮫ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ رادﯾﮑﺎل ھﺎ را ......... ﻣﯽ دھﺪ. (1 نمره)



تایید

راديكال ها  گونه هايي پرانرژي و ......هستند كه در ساختار خود داراي الكترون ....... مي باشند. (1 نمره)



تایید

كدام مطلب نادرست است ؟ (1 نمره)



تایید

چند مورد از عبارات زیر درست است؟

۱)بدن گلوکز را بیش تر و بهتر از چربی در بدن ذخیره می کنند. ۲)گشنیز دارای گروه عاملی هیدروکسیل است.  ۳) میخک یک کتون است. ۴) کتون و آلدهید و استر هر سه دارای گروه عاملی کربونیل هستند.

  (1 نمره)



تایید

گرمای واکنش درون کادر چقدر است؟ (1 نمره)
دریافت سوال 2



تایید

در واکنش تجزیه آب اکسیژنه،کاهش دما و اضافه کردن چند قطره محلول پتاسیم یدید، به ترتیب چه تاثیری در سرعت واکنش دارد؟ (1 نمره)



تایید