زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فراورده های گوشتی پودمان 5- آزمون شماره 1 به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1-کدام گزینه زیر جزء اصول فرمولاسیون نیست؟ (1 نمره)



تایید

2-در کدام گزینه ترتیب اضافه کردن مواد در کاتر به درستی آمده است؟ (1 نمره)



تایید

3-کدام پوشش زیر جزء پوشش های طبیعی است؟ (1 نمره)



تایید

4-کدام جمله در مورد اصول خنک کردن سوسیس و کالباس نادرست است؟ . (1 نمره)



تایید

5-کدامیک از موارد زیر از اصول کاتریزاسیون نیست؟ (1 نمره)



تایید

6-پر کاربردترین پوشش های سوسیس و کالباس کدامند؟ (1 نمره)



تایید

7-مشکل خامه ای شدن هنگام پوشش دهی در اثر .................. ایجاد می شود. (1 نمره)



تایید

8-در مرحله فرمولاسیون کدام مورد اهمیت زیاد و ویژه ای دارد؟ (1 نمره)



تایید

9-کدام جمله در مورد اصول پخت نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

10-کدامیک جزء اصول سردخانه گذاری است؟ (1 نمره)



تایید

11-کدام آزمون زیر جزء بررسی ویژگیهای (شیمیایی) محصول است؟ (1 نمره)



تایید

12-تیغه های برنده ی کاتر با سرعتی حدود 1000دور در دقیقه میچرخند زیرا کیفیت و قوام فراورده به .............. بستگی دارد. (1 نمره)



تایید

13- کدام جمله صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

14- اگر فشار دستگاه فیلر (پر کن)زیاد باشد و پوشش سوسیس خشک باشد کدام مساله زیر به وقوع می پیوندد؟ (1 نمره)



تایید

15-کدامیک از معایب دودی کردن نیست؟ (1 نمره)



تایید