زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فناوری هفتم به صورت دیجی فرم

به سوالات زیر با دقت جواب دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱_هدف از نگه داری مواد خوراکی چیست؟1



تایید

۲_مراحل تبدیل پارچه به ترتیب کدام است؟



تایید

۳_ چرا لباس میپوشیم؟



تایید

۴_در کدام کنسرو بیشتر بوتولیسم صورت میگیرد؟



تایید

۵_اثر و علامتچرک وکثیفی روی پارچه چه نام دارد؟



تایید

۶_چرا نباید کف اتاق کار موکت یا فرش باشد؟



تایید

۷_چرا باید مرغ و گوشت را خوب پخت؟



تایید

صحیح یا غلط بودن را مشخص کنید. به خاطر اینکه جلوه ی زیبایی به لباس دهیم لکه گیری میکنیم.



تایید

لباس پوشیدن به انسان زیبایی و وقار میبخشد.



تایید

تخمیر به دلیل از بین رفتن میکروب های شیر صورت میگیرد.



تایید