زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون املای سه درس اول، پایه هفتم، آبانماه 1400 به صورت دیجی فرم

به نام خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

در هر یک از متن های زیر غلط های املایی را پیدا کنید و شکل صحیح آنها را بنویسید.

۱.
 از ضلمت خود، رهایی ام ده
با نور خود آشنایی ام ده.

قنچه هم گفت: گرچه دلتنگم
مثل لبخند باز خواهم شد.

با نسیم بهار و بلبل باق
گرم راز و نیاز خواهم شد.

زنگ تفریح را که زنجرح زد
باز هم در کلاس قو غا شد.
(5 نمره)



تایید

۲.
همه شب دیده بر هم نبسته و مسحف عزیز برکنار گرفته و طایفه ای گرد ما خفته. پدر را گفتم: از اینان، یکی سر بر نمی دارد که دوگانه ای بگذارد.
(2 نمره)



تایید

۳.
آب های ذلال و سرد و گوارای فهم و دانایی در من خواهد جوشید. امّا یقین دارم که در کلاس شگفت آفرینش و زیبایی طبیعت، عزمت و جلال و جاذبهء خالق درس را با همهء وجودم لمث می کردم. کودکان پرنشات گل بوته ها و نوجوانان امیدوار زرّت ها در گوش نسیم عامین می گفتند و من با قرور و مهربانی و خشنودی، باغ و صحرا را تماشا می کردم.
(7 نمره)



تایید

۴.
باز هم جیغ. آزاد دوید. صدا از صمت تپه بود. کسی کمک می خواست گام انداخت و دوید. گرگ آزاد را به خاک غلتاند و آزاد سر گرگ را عقب کشید و او را برگرداند. بازویش را دور گردنش حلقه کرد.
(1 نمره)



تایید

۵.
اگر گاهی اشتباه و خطایی از جوان سر بزند با توجّه به دل پاک و نورانی جوان این اشتباه کاملن قابل جبران است. اینها چرا سلاح و پاکدامنی و پارسایی و صداقت جوانان را نمی بینند؟ چرا شور و شعور جوانان را نمی بینند؟
(2 نمره)



تایید

۶.
اوائل ریاست جمهوری بنده بود. یک هیئت جهانی به ایران آمد و رییس آن به من گفت: " امروز در دنیا وضع شما با یک سال پیش، از زمین تا آسمان تفاوت کرده است. جامعهء ما بحمدالله از میلیون ها جوان دختر و پسر برخوردار است، این مایع افتخار برای ملّت ماست.
(3 نمره)



تایید