زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 5سلامت و بهداشت-بهداشت و ایمنی مواد غذایی-طراح سوال:سقائیان به صورت دیجی فرم

به آزمون سلامت و بهداشت خوشامدید🌺🌺

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

چرا میوه های ضربه دیده با گذشت زمان فاسد می شوند؟ (1 نمره)



تایید

رطوبت از جمله عوامل مکانیکی است که منجر به فساد مواد غذایی می شود . (0.5 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از اصول بهداشتی جلوگیری از فساد مواد غذایی است؟
۱-کوتاه نگهداشتن ناخن ها 
۲-نگهداری غذا بصورت کاملا داغ یا سرد 
۳-مبارزه با جوندگان ناقل بیماری
۴-استفاده از دستکش بهداشتی
(1 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از عوامل ایجاد کننده فساد در مواد غذایی هستند؟
۱-افزودنی های موادغذایی
۲-تخریب بافت یا تغییرات نامطلوب ماده غذایی در حرارت بالا
۳-ضربه دیدن در حین برداشت محصول
۴-انتقال میکروبها از طریق حشرات خانگی 
(1 نمره)



تایید

در مورد بیماری های غذا زاد به دو سوال زیر پاسخ دهید.
۱-عوارض این بیماری ها بیشتر به چه شکلی است؟

۲-چه عاملی سبب می شود که عوارض این بیماری ها در افراد مختلف از چند ساعت تا چند روز ادامه یابد ؟
(1 نمره)



تایید

برای برخورداری از تغذیه سالم رعایت چه اصولی لازم است؟ (0.75 نمره)



تایید

بیماری های غذا زاد در اثر چه عواملی ایجاد می شوند؟۳ مورد بنویسید (0.75 نمره)



تایید

در هر یک از عبارت های زیر جای خالی را با کلمات مناسب پرکنید.
الف-برای افراد شاغل در مکانهای تهیه و تولیدو توزیع غذا،داشتن............ و رعایت بهداشت از اهمیت زیادی برخوردار است.
ب-زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن حداقل.........درجه سانتی گرادحرارت دیده باشند.
ج- زمانی که یک ماده غذایی از نظر ...........، مزه ........ و طعم دچار تغییراتی شود می گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است.
(1 نمره)



تایید

بیشترین میزان آلودگی مواد غذایی در چه مراحلی ایجاد می شوند؟ (1 نمره)



تایید