زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل 1 شماره 1 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام گزینه در مورد دو ماده A با PH=8 و ماده B با PH=13 صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده خالص نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام پدیده مربوط به کاهش انحلال پذیری گاز ها با افزایش دما نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

اسید سولفوریک یک اسید قوی است. PH آن بین کدام اعداد می تواند باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه ویژگی های اسیدها را کاملا صحیح بیان کرده است. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه حلال و حل شونده را در ظرف الف و  ب به درستی مشخص کرده است. (0.5 نمره)
دریافت سوال 19



تایید

با حل شدن یک ماده در حلال، برای مولکول های آن چه روی می دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از نمودارهای زیر انحلال پذیری نمک خوراکی (سدیم کلرید) را به درستی نشان می دهد؟ (محور عمودی میزان ماده حل شده و محور افقی دما را نشان می دهد) (0.5 نمره)



تایید

برای جداسازی کدام یک از مخلوط های زیر قیف جداکننده مناسب است؟ (0.5 نمره)



تایید

برای جدا کردن نمک دریا از کدام روش جداسازی استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

اساس فرآیند تقطیر چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

در جداسازی شن و ماسه از کدام ویژگی زیر استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

آب و الکل را بر اساس تفاوت در نقطه جوش می توان جدا کرد. (0.5 نمره)



تایید

اجزا خون را بر اساس تفاوت در ...... و با کمک دستگاه ...... جدا می کنند. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه حلال و حل شونده را به درستی مشخص نکرده است؟ (0.5 نمره)



تایید

اساس جداسازی کدام وسیله "تفاوت در چگالی دو مایع غیر قابل مخلوط شدن" است؟  (0.5 نمره)



تایید

کدام دسته از موارد زیر همگی محلول می باشند؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر یک مخلوط ناهمگن است؟ (0.5 نمره)



تایید

برای جداسازی آب و الکل استفاده از کدام دستگاه مناسب است؟ (0.5 نمره)



تایید

سوال امتیازی: مخلوطی از آب و الکل را با کمک تقطیر جدا کرده ایم. به نظر شما آب به دست آمده خالص تر است یا الکل به دست آمده؟ چرا؟ راهنمایی: مایعات در هر دمایی تبخیر می شوند.

پاسخ به این سوال اختیاری است.
(1 نمره)



تایید

هر چه در محدود اسیدی به سمت PH کمتر پیش می رویم اسید ضعیف تر می شود. (0.5 نمره)



تایید