زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تکنولوژی گوشت و شیلات به صورت دیجی فرم

دانشجوی عزیز 
با سلام
امتحان شما دارای دو بخش سوالات چهارگزینه ای و سوالات تشریحی می باشد. تعداد سوالات 4 گزینه ای 15 و 5 عدد سوال تشریحی است. 
مدت زمان برگزار امتحان 60 دقیقه است. 
لطفا هنگام پاسخگویی به سوالات دقت کنید و در صورت توانایی پاسخ گویی حتما به سوال پاسخ دهید. در غیر اینصورت سوال از دسترس خارج شده و دیگر قابل پاسخگویی نخواهد بود. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از پروتئین های زیر در تشکیل امولسیون و بافت سوسیس و کالباس موثر تر است. (0.75 نمره)



تایید

1-  کدام گزینه در مورد پروتئین های سارکوپلاسمیک صحیح نیست؟ (0.75 نمره)



تایید

بهترین دما بعد از کشتار برای نگهداری لاشه عبارت است از : (0.75 نمره)



تایید

به نظر شما بهترین روش تردی مصنوعی را کدام است؟ معایب و مزایای آن را به اختصار توضیح دهید. (1.75 نمره)



تایید

تغییرات غیر طبیعی پس از کشتار را نام برده و 2 مورد را به اختصار توضیح دهید (1.75 نمره)



تایید

 در گوشت گوساله عامل Cold Shortening ...... (0.75 نمره)



تایید

دلیل بیوشیمیایی ایجاد گوشت های Dark/firm and Dry ............. می باشد. (0.75 نمره)



تایید

کدامیک از مواد زیر به عنوان FILLER در تهیه سوسیس و کالباس استفاده می شود. (0.75 نمره)



تایید

کلاژن در چه دمایی تبدیل به ژلاتین می شود؟ (0.75 نمره)



تایید

 الاستین پروتئینی است که .............. (0.75 نمره)



تایید

کلسیم در شروع انقباض به کدام پروتئین متصل می شود ؟ (0.75 نمره)



تایید

پروتئین بافت پیوندی توسط کدام اسید آمینه قابل تشخیص است؟ (0.75 نمره)



تایید

مکانیسم انقباض عضله را به اختصار در 5 خط توضیح دهید. (1.75 نمره)



تایید

پدیده rigor mortis پس از ذبح به چه دلیل است؟ (0.75 نمره)



تایید

 اثرات Electro Stimulation در وقوع پدیده Cold Shortening .......... (0.75 نمره)



تایید

انواع روش های کاتریزاسیون را توضیح دهید. (1.75 نمره)



تایید

برای رسانیدن گوشت و ایجاد حالت تردی و مطلوبیت در نزد مصرف کننده تیماری بر گوشت انجام می شود.کدام گزینه غلط است؟ (0.75 نمره)



تایید

در مورد شکل زیر به اختصار توضیح دهید (1.75 نمره)
دریافت سوال 19



تایید

در نقطه ایزوالکتریک ظرفیت نگهداری آب .... (0.75 نمره)



تایید

 pH نهایی گوشت می بایست در محدوده 4/5 تا 8/5 باشد به این دلیل که .......... (0.75 نمره)



تایید