زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل دوم کتاب سلامت وبهداشت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

سوالات فصل دوم کتاب سلامت وبهداشت – سوالات از 60 میباشد.
1 - برخورداری از تغذیه سالم یکی از رموز ................ است.
2 - تغذیه سالم از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند و بر ..................... و ....................... افراد می افزاید.
3 - مواد مغذی مورد نیاز برای بدن شامل ....................... ، ...............، پروتئین ها، ویتامین ها و ................... و ....................... است.
4 - بدن قادر به ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت ................. در .................... و ........................ می شود.
5 - چربی ها نقش مهمی در تأمین .............. مورد نیاز بدن دارند. در ازای مصرف هر گرم چربی، 9 کیلوکالری انرژی تولید می شود.
6 - دو نوع چربی .................. و ..................... وجود دارد.
7 - پروتئین اضافی در بدن تبدیل به ............... می شود یا به شکل ............. در بدن ذخیره می گردد.
8 - بدن برای انجام عملکرد مطلوب خود نیازمند دریافت .......... نوع اسید آمینه است و خود در شرایط طبیعی قادر است .......... نوع اسید آمینه تولید کند.
9 - به طور کلی در مواد غذایی دو نوع پروتئین وجود دارد: ...................... و ........................ .
10 - ویتامین های محلول در آب شامل ویتامین های .......... و ............. هستند. و بدن قادر به ذخیره سازی آنها نیست؛
11 - ......... حجم بدن را آب تشکیل می دهد. آب که بخش اصلی خون را تشکیل می دهد، به دفع مواد زائد، تنظیم ............... و انتقال مواد ...........مورد نیاز تمام سلول های بدن کمک می کند. هر فردی قادر است مدتی طولانی بدون غذا زنده بماند ولی بدون آب بیش از ........... روز دوام نمی آورد.
12- امروزه توصیه می شود برای انجام فعالیت های روزانه و حفظ سلامت بین ...... تا ....... لیوان مایعات در طول روز مصرف شود.
13 - نسبت مواد مغذی در انواع غذا ها و نوشیدنی ها متفاوت است و نوع تغذیه با توجه به نسبتی که هر یک از مواد مغذی را شامل می شود در ................ و ................. بدن نقش دارد.
14 - تغذیه صحیح به معنی دریافت مقدار .............. و ............. از هریک از مواد مغذی است.
15 - افراد برای برخورداری از تغذیه سالم نیازمند رعایت سه اصل ............ ، ............... و ....................... در برنامه غذایی روزانه خود هستند.
16 - کمبود روی در کودکان و نوجوانان موجب کاهش ................ می شود و به .............. و تأخیر در بلوغ آنها می انجامد .
17 - چاقی عبارت است از تجمع غیرطبیعی و بیش از اندازه ................. در بدن به طوری که ................. فرد را به خطر بیندازد.
18 - اگر چربی اضافی، بیشتر در ناحیه باسن و ران ها متمرکز شده باشد ، الگوی چاقی شبیه گلابی است و آن را .................. می گویند. این الگو در بین ................ شایع تر است.
19– عوامل چاقی عبارتند از 1 - ............................. 2 - ................................. 3 - .............................. 4 – بیماریهی جسمی 5 – داروها
20 - وزن مطلوب برای هر فرد بسته به ....... ، .......... و .................. وی متفاوت است.
21 - فردی که وزنی بیشتر از حد معمول دارد ممکن است دچار ................ یا در موارد شدیدتر .......... باشد.
22 - حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته 500 تا .................. گرم معادل 2 تا ...... کیلوگرم در ماه است،
23 - بیشترین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل ............. ، ............... ، ................... ، حمل و نقل و عرضه موادغذایی ایجاد می شود .
24 - زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن حداقل ........... درجه سانتی گراد حرارت دیده باشد.
25 - به طور کلی چهار دسته از عوامل زیر سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند1 – ................. 2 – ........................ 3 – .................... 4 – عوامل مکانیکی
26 - عوارض بیشتر این بیماری ها اغلب به شکل .............. ، ...................... و ....................... است که متناسب با مقاومت مصرف کننده غذا، این علایم یا عوارض گاهی ظرف چند ساعت تا چند روز ادامه می یابد.
به امید  موفقیت روز افزون همه شما عزیزان



تایید