زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مدیریت تولید پودمان 4 به صورت دیجی فرم

سلام 
در ادمه 9 سوال وجود دارد در 2 سوال تصویر زمیمه ی سوال شده است برای پاسخ گویی به این سوالات دفتر به همراه داشته باشد و روی کاغذ جواب را بنویسید و عکس بگیرد و در پاسخ نامه آپلود کنید .
اگر نتوانستید عکس پاسخ خود را به این دوسوال در پی وی شاد ارسال کنید .
موفق باشید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

درستی و نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.

الف- افراد، با تجربه و نگرش خود دربارة کیفیت یک محصول قضاوت می کنند. (ص- غ)

ب- تعیین حجم یک کالا، کنترل کیفی است. (ص- غ)

ج- اندازه گیری کیفیت خدمات، کمّی است. (ص- غ)

د- s5، نظام آراستگی محیط کار است. (ص- غ) (1 نمره)



تایید

هزينه های ناشی از ارائه محصول با كيفيت شامل چه مواردی است؟ (2 نمره)



تایید

جاهای خالی را پر کنید

الف- کیفیت عامل مهمی است که ارزش ............................. را در نظر مشتری بالا می برد.

ب- در اندازه گیری کیفیت خدمات، از نظرات گروه های............................... استفاده می شود.

ج- کنترل فرایند تولید، تدابیری است که برای کشف ..................... و حفظ ............................ تولیدی صورت می گیرد.

د- ......................... ، رابطة بين ستاده یا خروجی حاصل از یک سيستم توليدي (كالا يا خدمات) با ................. یا ورودی های به کار رفته (منابع موردنياز) براي آن ستاده است.

ه- افزایش کیفیت می تواند از طریق افزایش نهاده های .......................... و ........................ صورت پذیرد. (4 نمره)



تایید

در جدول زیر نوع راهکار بهبود بهره وری را مطابق مثال ارائه شده مشخص کنید:

(روی برگه جدول لازم را رسم کرده عکس گرفته و در پاسخ ارسال کنید)

  (1.5 نمره)
دریافت سوال 9



تایید

تستی: جواب هر سوال را یادداشت کنید.

1- مشخصه های کیفیت خدمات کدام است؟

الف- ثبات       ب- پاسخگویی            ج- کامل بودن          د- همه موارد

2- در کنترل کیفیت، کدام جزء کنترل کمّی است؟

الف- طعم      ب- وزن          ج- سطح صاف           د- رنگ (1 نمره)



تایید

الف- مفهوم کیفیت از چه دیدگاههایی قابل بررسی است؟

ب- مشخصه های کیفیت کالا را نام ببرید؟ (4مورد) (2 نمره)



تایید

الف- کنترل کیفیت کالا به چند روش انجام می گیرد؟هر کدام را با ذکر مثال توضیح دهید.

ب- هدف از بهره وری چیست؟ (1 نمره)



تایید

عیوب فرعی زیر که مربوط به یک کارخانه تولید چرخ دنده است را در قالب یک نمودار استخوان ماهی با طبقه بندی آنها در گروه های مختلف نمایش دهید:(روی برگه جدول لازم را رسم کرده عکس گرفته و در پاسخ ارسال کنید) (3 نمره)
دریافت سوال 8



تایید

الف- اصول5sنظام آراستگی محيط كار چیست؟

ب- ابعاد پنج گانه نظام 5s را نام ببرید؟ (1.5 نمره)



تایید