زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نوبت دوم امور تغذیه به صورت دیجی فرم

آموزش پرورش شهرستان بهبهان هنرستان کاردانش مهدیه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



تایید دوربین
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

دمای بدن در حالت تب به چند درجه می رسد



تایید

به مجموعه اختلالاتی که در نتیجه خوردن غذاهای فاسد که به میکروب و مواد شیمیایی آلوده هستند گویند



تایید

رژیم غذایی اسهال شامل چه مواردی است



تایید

برای پاستوریزه کردن شیر چه مدت باید جوشاند



تایید

شیر دارای چند درصد رطوبت می باشد



تایید

نکات بهداشتی در زمان اندازه گیری لبنیات را ذکر کنید



تایید

خروج از انجماد برای چه گوشتی ضروری نیست



تایید

عوامل میکروبی که باعث مسمومیت می شوند را بیان کنید



تایید

استفاده از مایکروفر برای از انجماد خارج کردن چه گوشت هایی مناسب است



تایید

برنامه ریزی مالی در خانواده به چه عوامل بستگی دارد



تایید

چرا باید سبزی ها را در محلی که قابل شستشو باشند پاک کنیم



تایید

چه نوع سبزی هایی را باید تک تک زیر فشار آب از آلودگی تمیز کرد



تایید

به ازای هر لیتر آب چند قطره مایع ظرفشویی باید استفاده کرد



تایید

چرا در مرحله شستن سبزی ها باید در برابر آب نفوذ پذیر باشند



تایید

برای ضدعفونی کردن سبزیجات چه روش هایی وجود دارد



تایید

مراحل پاکسازی سبزیجات را نام ببرید



تایید

هورمون و آنتی بیوتیک که در صنعت پرورش گوشت مرغ استفاده میشود در کجای مرغ انباشته می شود



تایید

چرا گوشت مرغ را به محض خالی کردن شکم نباید شست



تایید

کشک دارای چند درصد رطوبت می باشد



تایید

در هنگام پخت پلو اگر دچار وارفتگی شود چه باید کرد



تایید

برای افرادی که دارای تب بالا هستند چه سبزیجاتی توصیه میشود



تایید

این روایت از کدام امام است خداوند تبارک و تعالی با هیچ خوردنی و نوشیدنی را حلال نکرده مگر در آن منفعت و مصلحت بوده است



تایید

خداوند از بین گیاهان و حیوانات کدام ها را حرام می دانند



تایید

یکی دیگر از بهترین مراکز خرید کجاست



تایید

مواد مغذی ماهی ها را نام ببرید



تایید

هر غذایی که سودمند تر و نیرو بخش تر برای تقویت بدن باشد را گویند



تایید

میکروب های موجود در سبزیجات را نام ببرید



تایید

روش حجمی بر چه اساسی اندازه گیری میشود



تایید

علت بسته نشدن کرم یا ژله در یخچال چیست



تایید

کدام یک از موارد زیر در تهیه کیک اسفنجی به کار نمی رود



تایید

میوه لوبیا مانند آفریقایی است که در اصل بومی مناطق استوایی است



تایید

تغلیظ کردن در مورد چه نوع غذاهایی به کار میرود



تایید

گارنیش چیست



تایید

برای پخت مرباها و شیرینی ها از چه اصطلاحاتی استفاده می شود



تایید

سنگسر -زبیدی -شوریده- قباد جزء ماهی های کدام دریا می باشد



تایید

به مربای پخته شده و له شده گویند



تایید

عبارت کنسومه و پتاژ را معنا کنید



تایید

مدت پخت کدام مربا کوتاه‌تر و کدام مربا طولانی تر می باشد



تایید

یک پیمانه آرد و یک پیمان روغن چند گرم می باشد



تایید

بر روی میز غذا فاصله مهمان ها از یکدیگر باید چند سانتی متر باشد



تایید