زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پایانی نوبت دوم روان شناسی به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز چند نفس عمیق بکشید و سعی کنید تمرکز خود را بر دانسته هایتان بگذارید، مطمئناً موفق خواهید شد و یادتان نرود که من گفته ام حداقل نمره را به شما میدهم.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 70 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در کدام مورد، افراد معمولاً از شکست دلسرد می‌شوند و برای جبران آن انگیزه‌ی کمی دارند؟ (0.5 نمره)



تایید

نیاز برای دوباره سازگار شدن با شرایط جدید زندگی، نشانگر کدام مفهوم روان‌شناختی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت، نشان دهنده‌ی تعارض اجتناب-اجتناب است؟ (0.5 نمره)



تایید

قضاوت‌های علّی که افراد درباره‌ی موفقیت یا شکست‌های خود انجام می‌دهند، چه نام دارند؟ (0.5 نمره)



تایید

احمد در چند هفته اخیر قصد دارد رشته‌ی تحصیلی آینده خودش را انتخاب کند، وی در هر روز، اتخاذ تصمیم را به روز دیگری می‌اندازد تا این که بالاخره متوجه شد زمان لازم برای انتخاب رشته تحصیلی را از دست داده است. به نظر شما احمد دارای چه سبک تصمیم‌گیری است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد، در خصوص حل مسئله درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر دانش‌آموزی برای حل یک مسئله از روش تحلیلی استفاده کند، کدام مورد درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت، در خصوص فرایندهای شناختی درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

فردی که هیچ کس نام او را صدا نمی‌زند اما بلند می‌گوید: بله، به نظر شما این فرد کدام یک از موقعیت‌های ردیابی علامت را تجربه می‌کند؟ (0.5 نمره)



تایید

تلاش برای پاسخ‌گویی به این‌که چرا بازشناسی خاطرات دوره‌ی کودکی دشوار است، بیانگر کدام هدف علم روان‌شناسی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت، نشانگر مفهوم "رسش" است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد، بر اساس اصول روان‌شناسی گشتالت درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت، در خصوص "خطای ادراکی" درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

عناصر نگرش کدام‌اند؟ (0.5 نمره)



تایید

در تصمیم‌گیری، با کدام پدیده بیشتر سر و کار داریم؟ (0.5 نمره)



تایید

برخی انسان‌ها این‌گونه هستند که وقتی برای اولین بار چیزی در ذهن آن‌ها ثبت شد به راحتی پاک نمی‌شود و آن چیز مبنای ارزیابی و قضاوت آن‌ها می‌شود. برای مثال اگر یک دانش‌آموز روز اول خود را کوشا نشان نداد در ذهن دبیر علیرغم این که واقعا دانش‌آموز پرتلاشی هم باشد، دیگر تنبل جلوه می‌کند. این نوع برداشت با کدام‌یک از اصول گشتالت همسان است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام‌یک از موارد زیر از خطای ادراکی استنباط نمی‌شود؟ (0.5 نمره)



تایید

دوستی داشتم که می‌گفت اگر من بسیار پولدار باشم وقتی به خواستگاری دختری رفتم این حقیقت را کتمان می‌کنم و می‌گوییم اوضاع مالی‌ام در حد متوسط است و استنباط او این بود که خانواده دختر و دختر باید من را برای خودم بخواهند نه برای پولم. این جمله‌ی دوست من شما را یاد کدام‌یک از اصول ادراکی گشتالت می‌اندازد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام‌یک از گزینه‌های زیر از شاخص‌های مسئله خوب تعریف شده نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

دیروز در مهمانی خانوادگی کودکی را مشاهده کردم، چهار دست و پا حرکت می کرد با صدای من برگشت لبخندی زد و وقتی او را تشویق کردم که پیش من بیاید مردد شد و سریع سمت مادرش رفت و گریه کرد، بر اساس عبارت کدام گزینه بیانگر وجوه مختلف رفتار کودک است؟ (به ترتیب) (0.5 نمره)



تایید

تفاوت ادراک کارآیی و ادراک کنترل را بگویید و ربط آن را با باورها و نظام ارزشی فرد بیان کنید. (2 نمره)



تایید

با توجه به درس انگیزه و نگرش مسیر موفقیت یک فرد 15 ساله برای آینده را با توجه به مفاهیم زیر توضیح دهید (همانند کتاب باید بین مفاهیم ارتباط منطقی وجود داشته باشد).
مفاهیم: انگیزه بیرونی – انگیزه درونی، نظام باورها و ارزش‌ها، هدفمندی، انواع اسناد، درماندگی آموخته‌شده، ادراک کنترل – ادراک کارآیی. (2 نمره)



تایید

فکر کنید برای شما 3 خواستگار آمده است و باید از بین این 3 نفر یکی را انتخاب کنید. با توجه به مراحل تصمیم گیری مرحله به مرحله اقداماتی را که باید انجام دهید، شرح دهید. (2 نمره)



تایید

خود را در این موقعیت فرضی قرار دهید که با دوست صمیمی خود دچار مشکل شده اید. توضیح دهید این مشکل به چه دلیل تبدیل به یک مسئله شده است؟ برای حل این مسئله کدام‌یک از روش‌های حل مسئله را مطلوب‌تر می‌دانید؟ و این که چه موانعی میتواند بر سر راه شما برای حل مسئله وجود داشته باشد؟ (2 نمره)



تایید

به نظر شما اصول پنج‌گانه روان‌شناسی گشتالت که در کتاب آمده است، چگونه می‌تواند در زندگی به ما کمک کند؟ با ذکر مثال توضیح دهید. (2 نمره)



تایید