زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت درس3و4 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اهمیت تغذیه سالم را بنویسید. (1 نمره)



تایید

قند ذخیره ای در بدن انسان چه نام دارد؟ این قند در چه اندام هایی ذخیره می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

دو گروه چربی ها را نام برده و مشخصات هر یک را بنویسید. (2 نمره)



تایید

الف.واحد سازنده پروتین ها چه نام دارد؟
ب. بدن برای ساخت پروتین ها به چند نوع از این واحدها نیاز دارد؟
(1 نمره)



تایید

منظور از پروتین های کامل و پروتین های ناقص چیست؟ برای هر کدام مثال بزنید. (1 نمره)



تایید

منظور از گروه متفرقه که در نوک هرم غذایی قرار می گیرد چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

افراد برای برخورداری از تغذیه سالم نیازمند رعایت اصل ....... ،  ......... و تناسب در برنامه غذایی روزانه خود هستند. (0.5 نمره)



تایید

اثرات کمبود روی بر رشد کودکان و نوجوانان چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

ریز مغذی هایی که بیشتر در اثر سوء تغذیه افراد به بیماری کمبود آن دچار می شوند کدامند؟ (1 نمره)



تایید

چاقی را تعریف کنید‌. (0.5 نمره)



تایید

منظور از الگوی سیب و الگوی گلابی برای چاقی چیست؟ 
کدام یک بین زنان و کدام یک بین مردان شایع تر است؟
(1.5 نمره)



تایید

دو مورد از بیماری های جسمی که باعث چاقی می شوند را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

BMI چیست و چه کاربردی دارد؟ (1 نمره)



تایید

طبقه بندی نمایه توده بدنی برای چه گروه هایی فاقد اعتبار است؟ (1 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل بستگی دارد.آن دو عامل را بنویسید. (0.5 نمره)



تایید

به طور معمول حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته برای یک فرد چقدر است؟ (0.5 نمره)



تایید

اصول بهداشتی در جلوگیری از آلودگی مواد غذایی را بنویسید. (1.5 نمره)



تایید

منظور از فساد مواد غذایی چیست و عوامل ایجاد آن کدامند؟ (1 نمره)



تایید