زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پودمان4(تولید بیسکویت ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نقش دستگاه رج بندی در تولید بیسکویت چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

به منظور جلوگیری از ایجاد ترک های ریز در بیسکویت چه اقدامی باید انجام داد؟ (1 نمره)



تایید

تغییرات حین پخت را بنویسید و هر کدام را توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید

آمونیوم بی کربنات چیست و چگونه عمل می کند؟ (1.5 نمره)



تایید

ماشین های شکل دهنده استامپی چگونه عمل می کنند؟ (1.5 نمره)



تایید

اهداف مرحله مخلوط کردن در تولید بیسکویت چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

دلیل کاربرد امولسی فایر ها در فرمولاسیون بیسکویت چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

فساد شیمیایی در روغن در اثر چه عواملی ظاهر می شود؟ (1 نمره)



تایید

بالا و پایین بودن پروتئین آرد گندم چه اشکالی در تهیه خمیر بیسکویت ایجاد می کند؟ (1.5 نمره)



تایید

درصد رطوبت و میزان جذب آب آرد مورد استفاده برای تولید بیسکویت باید............باشد و فعالیت آنزیمی ...........آرد برای تولید این محصول مناسب نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

چرا به جای شیر از پودر آب پنیر در فرمولاسیون بیسکویت استفاده می کنند؟ (0.5 نمره)



تایید

انواع بیسکویت را نام برده و هر کدام را توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید