زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پایانی سلامت و بهداشت دوازدهم 60 دقیقه به صورت دیجی فرم

طراح :صادقی
زمان آزمون :60 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

-گزینه مناسب را با علامت ضربدر مشخص کنید.
 1- قابل درک ترین بعد سلامت،سلامت........................... می باشد. 
(0.25 نمره)



تایید

- ........................ بیشترین تاثیر بر سلامت افراد را دارد.  (0.25 نمره)



تایید

- کدام مورد معمولا دارای پروتئین ناقص می باشد؟  (0.25 نمره)



تایید

- بیشترین عامل خطر در بیماری های قلبی ............................ به حساب می آید که قاتل خاموش نام گرفته است. (0.25 نمره)



تایید

-جملات درست را با (ص) و جملات غلط را با (غ) نشان دهید. 
1- در هنگام خرید روغن باید دقت شود تا میزان چربی ترانس کمتر از 10 درصد باشد.
(0.25 نمره)



تایید

-افسردگی افراد را مستعد ابتلا به چاقی می کند. (0.25 نمره)



تایید

-کلسیم به حفظ تعادل مایعات در بدن کمک می کند. (0.25 نمره)



تایید

- سلامت معنوی تمام ابعاد سلامت فرد را به دنبال دارد. (0.25 نمره)



تایید

-دو مورد از عوارض کاهش سریع وزن را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

3- بهترین شیوه مبارزه با مگس و سوسک چیست؟(یک مورد) (0.25 نمره)



تایید

- مدت زمان طلایی برای نجات فردی که دچار سکته مغزی شده است چقدر است؟ (0.25 نمره)



تایید

- به سوالات زیر پاسخ مناسب دهید.
 1-((انسولین مثل کلید برای سلول عمل می کند)) این جمله را تفسیر کنید.
(1 نمره)



تایید

-الف- تومور بدخیم چیست؟ 
ب- چگونه سرطان به مرگ می انجامد؟
(1 نمره)



تایید

- فرض کنید حدود 5 کیلوگرم اضافه وزن دارید برای کاهش این اضافه وزن راهکار پیشنهاد دهید.(4 مورد) (1 نمره)



تایید

-خود مراقبتی چیست؟ (1 نمره)



تایید

-اگر با فردی که دچار حمله قلبی شده است مواجه شوید چه اقداماتی انجام می دهید.(دو مورد) (1 نمره)



تایید

-هر یک از ویژگی های زیر مربوط به کدام بعد سلامت است جلو آن بنویسید. 
الف)کمال جویی:....................... ب)ارتباط سالم فرد با مدرسه..................... 
ج)قضاوت نسبت صحیح در برخورد با مسائل........................د)اشتهای کافی......................
(1 نمره)



تایید

-الف)فساد مواد غذایی چیست؟ 
ب)دو مورد از عوامل ایجاد کننده فساد غذا را نام ببرید.
(1 نمره)



تایید

استفاده از روغن زیتون در غذا بهتر است یا روغن حیوانی؟چرا؟ (1 نمره)



تایید

در حفظ یا تامین سلامت،پیشگیری مقدم است یا درمان ؟دلابل خود را بیان کنید.(4 مورد) (1 نمره)



تایید

یکی از عادت های غذایی نادرست در نوجوانان مصرف نوشابه گازدار است .برای اصلاح این عادت پیشنهاد ارائه کنید.(دو پیشنهاد) (1 نمره)



تایید

-فرض کنید شما امور بهداشتی مربوط به یک رستوران را بر عهده دارید جهت ایجاد محیطی سالم و تمیز به چه نکاتی توجه می کنید.(4 مورد) (1 نمره)



تایید

دوران پنجره  چیست؟ (1 نمره)



تایید

الف)انواع هپاتیت  را نام ببرید.

ب)جدی ترین نوع هپاتیت را نام ببرید.
(1 نمره)



تایید

برای پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری های حاصل از غذا 4 راه پیشنهاد کنید. . (1 نمره)



تایید

الگوی چاقی سیب و گلابی را با هم مقایسه کنید. (1 نمره)



تایید

چرا احتمال اینکه افراد به کمبود ویتامین Cدچار بشوند بیشتر از کمبود ویتامین Aاست؟ (1 نمره)



تایید

چهار مورد از آداب خوردن و آشامیدن که در اسلام به آن توصیه شده است را نام ببرید. (1 نمره)



تایید