زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت درس 4و 5 به صورت دیجی فرم

سلام 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد کنید *



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، در مورد « وزن مطلوب» صحیح نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، مربوط به تعریف « اصول و موازین بهداشتی» است؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته .................تا................گرم معادل است.  (0.5 نمره)



تایید

چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی ....................میزان کالری مصرفی باشد، وزن ......................می یابد.  (0.5 نمره)



تایید

فردی که با توجه به شاخص توده بدنی، اضافه وزن دارد یا چاق محسوب می شود، در چه شرایطی باید وزن خود را کاهش دهد؟   (0.5 نمره)



تایید

غذایی که باید کاملاً سرد نگهداری شود، باید دارای چند درجه باشد که تا مدت طولانی سالم بماند؟  (0.5 نمره)



تایید

در بین نکات بهداشتی زیر، کدامیک ازموارد زیر از جمله نکات بهداشتی فردی در فرایند تولید غذا نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

در « کوشینگ» ، کدام عامل باعث بروز چاقی فرد می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

چاقی با تأثیر منفی که بر ظاهر افراد باقی می گذارد ، ممکن است نوجوانان را دچار کدام مشکل کند؟  (0.5 نمره)



تایید

یکی از عوامل بیولوژیکی مؤثر در فساد ماده غذایی، ..............................هستند.  (0.5 نمره)



تایید

چه زمانی مواد غذایی دچار فساد می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به چه عواملی بستگی دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

در کلیه مراحل برای تهیه ماده غذایی ، ..................... و ..................... یک امر ضروری است.  (0.5 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن .................سانتی گراد حرارت دیده باشد.  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از داروهای زیر ، موجب چاقی می شوند؟  (0.5 نمره)



تایید

علت فاسد شدن یک ماده غذایی چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، در مورد «الگوی سیب» نادرست است؟ الف)چربی های اضافی ای که بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد ب)ا ج)ا د)الگویی که چربی های اضافی ، بیشتر در ناحیه باسن و ران ها متمرکز شده باشد (0.5 نمره)



تایید

بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده، سبب چه چیزی می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

در اثر چه چیزی آلودگی در مواد غذایی ایجاد می شود؟   (0.5 نمره)



تایید