زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از درس 3 و 4 و 5 بهداشت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۲۷_ کمبود کدام ریزمغذی موجب گواتر میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۴_ در مورد تغذیه سالم به پرسش های زیر پاسخ دهید.
الف) میزان آب مصرفی افراد به چه عواملی بستگی دارد؟
ب) نیازمندی های تغذیه ای به کدام یک از اصول تغذیه سالم مربوط است؟
ج) میوه های زرد و نارنجی منبع خوب پیش ساز کدام ویتامین هستند؟
د) طبقه بندی نمایه توده بدنی(BMI) برای چه افرادی کاربرد ندارند؟

(2 نمره)



تایید

۸_ حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک    ( هفته _ ماه) دو تا سه کیلوگرم است. (0.5 نمره)



تایید

۱۲_ روی موجود در کدام ماده غذایی بهتر جذب میشود‌؟
الف) فندق                 ب) غلات سبوس دار ج) سبزی های سبز تیره         د) قلوه

(0.5 نمره)



تایید

۱۵_ هر یک از موارد زیر مربوط به کدام عامل چاقی است؟
الف) افسردگی
ب) کم‌ کاری تیروئید

(0.5 نمره)



تایید

۶_ نیازمندی های تغذیه ای هر فرد بر اساس سن، جنس، وزن و میزان .......... فرد تعیین می‌شود. (0.5 نمره)



تایید

۵_ گیاهانی که در سواحل می رویند منبع خوب ........ هستند. (0.5 نمره)



تایید

۲۱_ در مورد برنامه غذایی سالم و کنترل وزن به سوالات زیر پاسخ دهید.
الف) دو مورد از منابع تامین آب بدن را نام ببرید.
ب) از مشکلات روانی ناشی از چاقی دو مورد را بنویسید.
ج) چرا افراد چاق و دارای اضافه وزن بائو اصل《افراط نکردن در کاهش وزن》را رعایت کنند.
د) براساس قانون تعادل انرژی، چنانچه کالری دریافتی از موادغذایی بیش از میزان کالری مصرفی باشد، وزن چه تغییری میکند؟

(2 نمره)



تایید

۲۴_ عواملی که سبب ایجاد فساد در موادغذایی می‌شود را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۲۲_ هر یک از موارد زیر مربوط به کدام یک از عوامل ایجاد فساد در موادغذایی است؟
الف) افزودنی های مواد غذایی
ب) رطوبت

(0.5 نمره)



تایید

۲۳_ منظور از بیماری های غذازاد چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۷_ در مورد برنامه غذایی سالم و کنترل وزن به سوالات زیر پاسخ دهید.
الف) کدام یک از انواع پروتئین معمولا از طریق منابع گیاهی تامین میشود؟
ب) در هرم مواد غذایی هرچه از بالا به سمت پایین حرکت کنیم، مقدار مصرف روزانه گروه های غذایی چه تغییری میکند؟
ج) از اصولی که افراد برای برخورداری از تغذیه سالم نیازمند به رعایت آن در برنامه غذایی خود هستند؛ دو مورد را نام ببرید.
د) دو مورد از عوامل موثر بر بروز چاقی را نام ببرید.

(1.5 نمره)



تایید

۱۶_ درست یا نادرست بودن عبارت های زیر را مشخص کنید.
الف) بدن ما قادر به ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت نشاسته در ماهیچه ها و کبد ذخیره می‌شود.
ب) رشد و ترمیم و حفظ بافت های عضلانی از عملکرد های چربی ها در بدن میباشد.
ج) بدن برای مصرف ویتامینK به چربی نیاز دارد.

(1.5 نمره)



تایید

۱۰_ رطوبت از جمله عوامل( مکانیکی/ فیزیکی ) است که باعث ایجاد فساد در موادغذایی می‌شود. (0.5 نمره)



تایید

۲۶_ دو مورد از عوارض جانبی کاهش سریع وزن را بنویسید. (0.5 نمره)



تایید

۱_هر گرم پروتئین ........... کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. (0.5 نمره)



تایید

۱۹_ دو مورد از دلایل بروز عفونت های غذایی را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

۱۸_ افراد با کدام یک از الگوهای چاقی بهتر است هر چه سریعتر برای کاهش وزن خود اقدام کنند؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۳_ هر یک از موارد زیر بر اساس کمبود کدام ریزمغذی ایجاد میشود؟
الف) پوکی استخوان
ب)‌ کوتاهی قد در کودکان

(1 نمره)



تایید

۲۰_ دو مورد از اصول رعایت بهداشت محیط در محل تهیه، تولید، توزیع و نگهداری موادغذایی را بنویسید. (1 نمره)



تایید

۱۱_ کدام یک از منابع غذایی زیر، پروتئین کامل به شمار می‌رود.الف) حبوبات                  ب) غلات             ج) شیر                            د) خشکبار (0.5 نمره)



تایید

۷_ براساس هرم غذایی مقدار مصرف روزانه( غلات_ حبوبات) کمتر است. (0.5 نمره)



تایید

۲_ برخورداری از وزن مطلوب علاوه بر ارتقای سلامت جسمی به سلامت ............. نیز کمک می‌کند. (0.5 نمره)



تایید

۹_ ویتامین (B/E) معمولا در کبد ذخیره می‌شود. (0.5 نمره)



تایید

۴_ زمانی که یک ماده غذایی از نظر رنگ، .........، طعم و مزه دچار تغییراتی میشود؛ می‌گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است. (0.5 نمره)



تایید

۲۵_ نام یک بیماری که موجب بروز چاقی میشود را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

۳_ استفاده بیش از حد از برخی از مکمل های ویتامین می‌تواند منجر به .............. شود. (0.5 نمره)



تایید