زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون غلات پودمان 5 به صورت دیجی فرم

به نام خدا وند صاحب این ماه مهمانی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 22 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام گزینه در مورد آرد سمولینا صحیح است (1 نمره)



تایید

چرا قسمت  عصایی رشته ها برای مصرف  مناسب نیست؟ (2 نمره)



تایید

در مرحله اکسترودر فشار بالا باعث کدام یک از موارد زیر می شود (1 نمره)



تایید

اولین استاندارد تولید رشته آشی و پلویی به کدام کشور تعلق دارد (1 نمره)



تایید

سرعت  خشک کردن  ماکارونی به چه عواملی بستگی دارد؟ (2 نمره)



تایید

عیب مخلوط کن های یک شافتی چیست (1 نمره)



تایید

در انبار نگهداری آرد رشته حداقل...... یک بار آزمایشات لازم بر روی آرد های ذخیره شده انجام شود (1 نمره)



تایید

ژلاتینه شدن نشاسته در خمیر پاستا بر عهده کدام ماده است (1 نمره)



تایید

در مرحله خشک کردن اولیه دما حدود ......درجه سیلیسیوس به مدت ......... دقیقه انجام میشود. (1 نمره)



تایید

در خشک کردن ماکارونی به روش مداوم رطوبت محصول به چند درصد می رسد (1 نمره)



تایید

آرد سمولینا ماده اصلی  در تولید پاستا است که از ..... نوعی گندم سخت به نام .....   تهیه می شود. (1 نمره)



تایید

کدام گزینه غلط است (1 نمره)



تایید

کدام گزینه غلط  است (1 نمره)



تایید

کدام مخلوط کن مجهز به سیستم خلا می باشد (1 نمره)



تایید

کدام یک از افزودنی های زیر در پاستا غنی کننده می باشد (1 نمره)



تایید

کدام یک از مواد افزودن یک زیر در رشته مجاز نیست (1 نمره)



تایید

در تولید خمیر پاستا مقدار آب افزوده شده به آرد به کدام عامل بستگی دارد (1 نمره)



تایید

برای سالم سازی آب مصرفی در تهیه پاستا کدام روش بهتر است (1 نمره)



تایید