زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه به صورت دیجی فرم

بنام خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای پخت مواد غذایی در زمان طولانی با حرارت ملایم از چه وسیله ای استفاده میگردد؟ (1 نمره)



تایید

مواد غذایی باید حداقل با دمای چند درجه سانتیگراد پخته شوند تا عاری از میکروب گردند؟ (1 نمره)



تایید

دراکثر غذاها و شیرینی ها معمولا از کدام طبقه فر استفاده میگردد؟ (1 نمره)



تایید

برای به هم زدن تخم مرغ،کره و خامه در اندازه کم از چه وسیله ای استفاده میگردد؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از مواد مغذی انرژی زا نیستند؟ (1 نمره)



تایید

برای یکدست کردن کدام مورد زیراز الک مویی استفاده میگردد؟ (1 نمره)



تایید

نقش اصلی آب بخاطر عمل شیمیایی  آن است. (1 نمره)



تایید

بهترین ظروف برای مایکروویو فلزی میباشد. (1 نمره)



تایید

غذاهای پخته در طبقه پایین و غذاهای خام در طبقه بالای یخچال باید قرار گیرد. (1 نمره)



تایید

بهترین منبع پروتئین و کلسیم کدام گروه از مواد غذایی می باشند؟ (1 نمره)



تایید

کیفیت و امنیت مواد غذایی در آشپزی از اولویت خاصی برخوردار است. (1 نمره)



تایید

 کدامیک از مواد معدنی بعنوان کاتالیزور عمل میکند؟ (1 نمره)



تایید

برای پخت غذاهایی که حجم زیادی دارند از چه درجه حرارت ومدت زمانی استفاده میگردد؟ (1 نمره)



تایید

در ازای هر گرم چربی چند کیلو کالری انرژی تولید میگردد؟ (1 نمره)



تایید

کمترین حجم مربوط به هرم غذایی کدام است؟ (1 نمره)



تایید

واحد ساختمانی پروتئین..........نام دارد. (1 نمره)



تایید

بهترین روش برای رفع انجماد مواد غذایی گذاشتن در یخچال و مایکروویو است. (1 نمره)



تایید

منبع اصلی رشد انگل در آب‌های آلوده و گوشت خام است. (1 نمره)



تایید

کدامیک جزء ویتامین‌های محلول در آب هستند؟ (1 نمره)



تایید

عامل ایجاد کننده بیماری هپاتیت A چه میباشد؟ (1 نمره)



تایید