زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه شایستگی3 دهم مدیریت به صورت دیجی فرم

تعداد سوال15        زمان20دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در تهیه رب گوجه فرنگی چه عواملی را باید در نظر گرفت؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک  از گزینه های زیر جزء سس گرم می باشند (1 نمره)



تایید

سس سالاد رقیق.....نامیده می شود (1 نمره)



تایید

کلمه سس به معنای.......است (1 نمره)



تایید

کره مالیده چیست؟ (1 نمره)



تایید

برای افزودن زرده تخم مرغ به سس به منظور غلیظ کردن سس ان را با کمی ....مخلوط می کنیم (1 نمره)



تایید

به کربوهیدراتهایی که مقداری از آبی راکه در غذا وجود دارد،جذب می کنند.........گفته می شود. (1 نمره)



تایید

سس خوراک رقیق را.....می نامیم (1 نمره)



تایید

سس سویا بیشتر در چه غذاهایی استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

آرد وروغن در تهیه سس های ....بسیار به کار می رود (1 نمره)



تایید

ترکیبات معطری که در گیاهان مختلف یافت می شود......گویند (1 نمره)



تایید

در اصطلاح فنی ما یونز عبارتست از امولسیون ذرات....در.... (1 نمره)



تایید

در سس....به جای شیر می توان از آب قلم یا آب مرغ استفاده کرد (1 نمره)



تایید

در سس سالاد سبزی از چه سبزیهایی استفاده  می شود؟ (1 نمره)



تایید

از عصاره مرغ یا گوشت در خوراکها وغذاها به عنوان .....استفاده می شود (1 نمره)



تایید