زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم به صورت دیجی فرم

به نام خدا 
به مدت زکان پاسخگویی سؤالات توجه داشته باشید 
هر دانش آموز فقط یک بار می تواند در آزمون شرکت کند 
در حین انجام آزمون از صفحه خارج نشوید 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

عبارت زیر را با انتخاب واژه ی درست کامل کنید : 
------- یک ماده نگهدارنده  است که در ----- وجود دارد . این ترکیب از خانواده ی ------ است و دارای گروه عاملی ----- است .
(1 نمره)



تایید

سرعت واکنش زیر بر اثر کدام تغییر داده شده ،کاهش می یابد ؟  (1 نمره)
دریافت سوال 6



تایید

با توجه به معادلات شیمیایی داده شده ، آنتالپی واکنش تبدیل آلوتروپ گرافیت به الماس چند کیلو ژول است ؟  (1 نمره)
دریافت سوال 2



تایید

عبارت زیر را با انتخاب گزینه درست کامل کنید : 
محلول ----- رنگ پتاسیم پر منگنات با یک اسید الی در دمای اتاق به ---- اما با گرم کردن به ----- واکنش می دهد .
(0.75 نمره)



تایید

در چند مورد از مطالب زیر ، تأ ثیر عامل مؤثر بر سرعت واکنش به درستی بیان نشده است ؟ 
الیاف اهن داغ و سرخ شده ، در هوا نمی سوزد . در حالی که همان مقدار الیاف داغ و سرخ شده در یک ارلن پر از اکسیژن می سوزد : اثر سطح تماس
سرعت واکنش فلز های قلیا یی سدیم و پتاسیم در شرایط یکسان ، با اب سرد متفاوت است : واکنش پذیری مواد واکنش دهنده 
حبه ی قند آغشته به خاک باغچه ،سریع و آسانتر می سوزد : اثر واکنش پذیری مواد واکنش دهنده 
شعله ی آتش ،گرد اهن موجود در کپسول چینی را داغ و سرخ می کند . در حالی که پاشیدن و پخش کردن گرد آهن بر روی شعله ، سبب سوختن آن می شود :اثر غلظت 
(1 نمره)



تایید

چند مورد از مطالب زیر درست اند ؟ 
دلیل نگه داری و بسته بندی روغن های مایع در ظرف های مات و کدر ، جلوگیری از رسیدن نور به آنها و افزایش زمان ماندگاری آنها است 
هر چه ذرات تشکیل دهنده ی مواد غذایی ، کوچک تر و ریز تر باشد ، احتمال واکنش آنها با اکسیژن و سایر عوامل محیطی ، بیشتر است از این رو زمان ماندگاری آنها کوتاه تر است 
دلیل منجمد کردن فراورده های گوشتی و پروتئینی ،کاهش دما و کاهش سرعت واکنش هایی است که منجر به فساد مواد غذایی می شود .
با حذف اکسیزن از محیط نگه داری مواد غذایی و خوراکی ها ، می توان زمان ماندگاری و کیفیت مواد غذایی را افزایش داد 
پوست میوه ها و خشکبار ، یک عامل طبیعی برای افزایش زمان ماندگاری آن هااست . 
(1 نمره)



تایید

کدام عبارت در مورد واکنش کلسیم کربنات با محلول هیدروکلریک اسید ،می تواند درست باشد ؟  (1 نمره)
دریافت سوال 9



تایید

چند مورد از مطالب زیر نادرست است ؟ 
انفجار یک واکنش شیمیایی بسیار سریع است که طی آن حجم زیادی از گازهای داغ تولید می شود 
زنگ زدن اشیائ آهنی یک واکنش شیمیایی بسیار کند است و زنگار تولید شده ترد و شکننده است و فرو می ریزد 
افزودن محلول سدیم کلرید به محلول نقره نیترات ، باعث تشکیل سریع رسوب سفید رنگ نقره کلرید می شود 
زمان انجام واکنش ها گستره ای از چند صدم ثانیه تا چند دهه را در بر می گیرد .
(1 نمره)



تایید

از واکنش فلز باریم با اب ، 336 میلی لیتر گاز در شرایط استاندارد در مدت 0/5 دقیقه تولید می شود . سرعت متوسط تولید گاز را بر حسب مول بر ثانیه کدام است؟ (1.25 نمره)
دریافت سوال 10



تایید

در یک گرما سنج لیوانی ، 2 گرم کلسیم کلرید را به 50 گرم آب با دمای 27/7 اضافه می کنیم .اگر بر اثر انحلال کامل کلسیم کلرید دمای نهایی محلول به 34/5 برسد ، گرمای مبادله شده بر اثر این انحلال  چند کیلوژول است . گرمای ویژه ی محلول را برابر با 4/18 ژول بر گرم درجه سیلسیوس در نظر بگیرید  (1 نمره)



تایید