زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آنلاین نوبت اول درس آزمایشگاه 1 به صورت دیجی فرم

آزمون آنلاین نوبت اول درس آزمایشگاه 1،دبیرستان شهید شرافت،طراح مین باشیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

- هر چه میزان تغییر رنگ روغن در حضور محلول تنتور ید بیشتر باشد یعنی آن روغن اشباع نشده و مفید می باشد (1 نمره)



تایید

- در آزمایش کیفیت روغن ،کدام روغن مقدار گرم ید بیشتری جذب کرده و مناسب برای خوردن نمی باشد. (1 نمره)



تایید

مصرف روغن های هیدروژنه یا اشباع شده احتمال خطر کدام یک از بیماری های زیر را افزایش می دهد. (1 نمره)



تایید

- در آزمایش استخوان های محکم،علت انعطاف پذیری استخوان ها بعد از گذشت چند روز چه چیزی بود. (1 نمره)



تایید

- کدام عامل در استحکام استخوان ها نقش چندانی ندارد. (1 نمره)



تایید

-در آزمایش تشخیص زعفران اصل از تقلبی ،زعفران اصل چگونه تشخیص داده می شود. (1 نمره)



تایید

- در آزمایش زیر علت بالا و پایین رفتن مایع در لوله های داخل در ظرف حاوی مایع رنگی چیست؟ (1 نمره)
دریافت سوال 7



تایید

- کار کردن با ماده ای که بر چسب زیر بر روی شیشه آن است ،چه احتیاطی باید انجام داد (1 نمره)
دریافت سوال 8



تایید

- در آزمایش مسیرهای رنگی علت تشکیل مسیرهای رنگی چیست؟ (1 نمره)



تایید

- کدامیک از مواد زیر جز مواد خورنده در آزمایشگاه می باشد (1 نمره)



تایید

- در هنگام کار، اسید با پوست تماس پیدا کرده است ،به ترتیب چه مراحلی را باید طی کرد (1 نمره)



تایید

-اگر بر چسب زیر بر روی ظرف یک ماده شیمیایی باشد چه مفهومی دارد (1 نمره)
دریافت سوال 12



تایید

- در آزمایش جوشاندن آب بدون گرما،کدام یک از جملات زیر نادرست است (1 نمره)



تایید

-در آزمایش جوشاندن آب بدون گرما کدام گزینه صحیح است (1 نمره)



تایید

-در آزمایش جوشاندن آب بدون گرما چه زمانی آب درون سرنگ به جوش می آید (1 نمره)



تایید

- در آزمایش شناسایی زعفران از رنگ زرد تقلبی طول مسیر طی شده توسط ماده رنگی چه ارتباطی بین حلالیت ماده رنگی در حلال مورد استفاده در کروماتوگرافی دارد؟ (1 نمره)



تایید

- در آزمایش شناسایی زعفران از رنگ زرد تقلبی آب و استیک اسید چه نقشی دارند (1 نمره)



تایید

- در آزمایش حرکت آب با گرمای دست اگر دست ها گرم تر باشند ،حرکت مایع داخل لوله مویین چگونه است (1 نمره)



تایید

- در آزمایش مسیرهای رنگی از چه ماده ایی در این آزمایش استفاده شده است (1 نمره)



تایید

- در آزمایش کیفیت روغن با افزودن محلول تنتور ید یک واکنش افزایشی ساده انجام میگیرد (1 نمره)



تایید