زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون دوم درس فناوری پایه هفتم - بیست و سوم اردیبهشت 1400- آموزشگاه شهید رمضانی به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز! با آرزوی موفقیت و سلامتی، 



آزمون به مدت 60 دقیقه فعال است و بعد از آن امکان پاسخگویی نخواهید داشت. اما زمان آزمون برای هر فرد فقط 35 دقیقه خواهد بود، پس زمان آزمون را مدیریت کنید. 



 پس از پایان آزمون، حتما کد رهگیری شرکت در آزمون را یادداشت کنید. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه :  *



تایید

1.  کدام یک از جمله های زیر درست نیست؟  (1 نمره)



تایید

2. در مورد مواد خوراکی کپک زده، کدام جمله درست نیست؟ (1 نمره)



تایید

3. تبدیل شیر به پنیر، شیر به ماست و انگور به سرکه، با فرایند ................ انجام می شود. (1 نمره)



تایید

4. در مورد میکروب زدایی مواد خوراکی، کدام جمله درست است؟ (1 نمره)



تایید

5. در مورد  نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و سایر محیط های مرطوب  کدام گزینه درست تر است، چرا؟ (1 نمره)



تایید

6. مهمترین اهداف صنایع خوراکی عبارتند از؛ (1 نمره)



تایید

7. در تخمیر؛  (1 نمره)



تایید

8. چرا خشک کردن از فساد مواد خوراکی جلوگیری میکند؟ (1 نمره)



تایید

9. نگه داری مواد خوراکی در دمای زیر صفر با ................ و در دمای بالای صفر  با ..................... انجام می شود.  (1 نمره)



تایید

10. کدام جمله در مورد میان وعده، نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

11.کدام گزینه در مورد بازاریابی درست تر است؟ (1 نمره)



تایید

12. در مورد بسته بندی مواد خوراکی، کدام جمله درست  است؟  (1 نمره)



تایید

13. در تهیه خیار شور، از کدام ماده نگه دارنده استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

14. در نگه داری طولانی مدت گوشت، از کدامیک از روش های نگه داری مواد غذایی  زیر استفاده شده است؟ (1 نمره)



تایید

15. در مورد خشک کردن سبزیها، کدام جمله زیر نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

16. برای اینکه از غذاهای یخ زده داخل فریزر استفاده کنیم، باید یخ آن باز شود و این کار به تدریج باید انجام شود. به نظر شما، بهترین راه رفع انجماد مواد خوراکی، ..................... است. (1 نمره)



تایید