زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 4 و5 سلامت وبهداشت به صورت دیجی فرم

نام ونام خانوادگی 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید


در الگوی چاقی گلابی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر افزایش می یابد
(1 نمره)



تایید

ضربه دیدن میوه ها در هنگام برداشت و نگهداری از کدام عوامل فساد در مواد غذایی می باشد (1 نمره)



تایید

توده بدنی را چه می 
نامند و چه عواملی در محاسبه آن دخالت دارد
(1 نمره)



تایید

کدام مورد از رعایت فردی افراد موثر در فرایند تولید غذا نیست (1 نمره)



تایید

بیماری دیابت نوع دو ناشی از کدام عوارض چاقی است (1 نمره)



تایید

زمانی پخته غذا کامل است که تمام قسمت های آن......... سانتیگراد حرارت دیده باشد (1 نمره)



تایید

کدام مورد باعث اضافه وزن و چاقی نمی‌شود (1 نمره)



تایید

 «شاخص توده بدنی» ۳۰ نشان دهنده وضعیت فرد...... است.  (1 نمره)



تایید

در اثر چه چیزی آلودگی در مواد غذایی ایجاد میشود (1 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به....... و..... بستگی دارد (1 نمره)



تایید

عدم تحمل فعالیت بدنی ناشی از کدام عارضه چاقی می باشد (1 نمره)



تایید

منظور از الگوی سیب در چاقی چیست (1 نمره)



تایید

برخورداری از وزن مطلوب علاوه بر ارتقای...... به...... کمک  می کند

(1 نمره)



تایید

کدام یک از عوارض بیماری های ناشی از غذا نمی باشد (1 نمره)



تایید

ریزش مو چین و چروک و شل شدن پوست حاصل کدام مورد است (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر مربوط به تعریف  «اصول و موازین بهداشتی» است (1 نمره)



تایید

بیماریهای ناشی از مصرف غذاهای آلوده را بیماری........ می نامند (1 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد بیماری کوشینگ صحیح می باشد (1 نمره)



تایید

مهمترین عوامل بیولوژیک که باعث فساد مواد غذایی می شوند کدامند (1 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول  یک ماه.........است (1 نمره)



تایید