زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون لبنی،پودمان اول به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در کدام قسمت خط تولید شیر پاستوریزه ،شیر زمان لازم برای تکمیل پاستوریزاسیون را طی می‌کند (1 نمره)



تایید

بزرگترین ذرات داخل شیر چه موادی هستند (1 نمره)



تایید

 کدام دستگاه گویچه های چربی موجود در شیر را خرد کرده واندازه آن‌ها را به حدود یک میکرومتر کاهش می‌دهد (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر از اصول نمونه برداری شیرخام نمی باشد (1 نمره)



تایید

در کلاریفایر ها کدام ذرات به بخش های کناری دستگاه می روند (1 نمره)



تایید

کدام یک از آزمایش های کنترل کیفیت فیزیکی و شیمیایی شیر نمی باشد (1 نمره)



تایید

شیر از لحاظ کدام عناصر معدنی دچار کمبود است (1 نمره)



تایید

کدام یک از مزایای شیر همگن نمی‌باشد (1 نمره)



تایید

کدام یک در مورد بسته های پری پک صحیح نیست (1 نمره)



تایید

کدام یک از معایب شیشه  برای بسته بندی شیر نمی باشد (1 نمره)



تایید

قند موجود در شیر چیست (1 نمره)



تایید

اسید مورد استفاده برای سیستم شستشوی تجهیزات تولیدشیر در عملیات شستشو چیست (1 نمره)



تایید

صافی هایی که برای صاف کردن شیر در کارخانه استفاده می شوند در کجا نصب می شوند (1 نمره)



تایید

در کدام یک از انواع پاستوریزاسیون شیر از مبدل های حرارتی صفحه ای استفاده می شود (1 نمره)



تایید

چرا قبل از انجام عملیات CIP, باید شیر باقی مانده در مسیر خطوط تولید شیر را توسط آب بازیابی و جمع‌آوری کرد (1 نمره)



تایید

منظور از خواص پروتئولیتیکی میکروبها چیست (1 نمره)



تایید

کدام دستگاه شیر را به دو فاز شیر پس چرخ و خامه تقسیم می کند (1 نمره)



تایید

تری گلیسرید ها از چه موادی تشکیل شده اند (1 نمره)



تایید

سیستم قیمت گذاری شیر بر اساس میزان بار میکروبی ممکن است منجر به بروز چه نوع تخلفی شود (1 نمره)



تایید

نابودی کدام میکروب در شیر به عنوان شاخص تکمیل پاستوریزاسیون در نظر گرفته شده است (1 نمره)



تایید