زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون بهداشت و صنایع غذایی 3 میان ترم دوم 99/11/4 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 9 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

آب .................. در طولانی مدت ماهی را رنگ پریده و نرم میکند  (0.5 نمره)



تایید

درسالنهای مخصوص فرآوری زوايای بين ديوارها، کف و سقف بايد ....................... داشته باشد.   (0.5 نمره)



تایید

ماهی در حین انجماد ............... حجم پیدا می‌کند. (0.5 نمره)



تایید

محلولی که غلظت نمک موجود در آن بیش از ..... درصد باشد، قادر است تا هر نوع باکتری را نابود کند. (0.5 نمره)



تایید

حداکثر دما در روش دودی کردن سرد ........... درجه است؟ (0.5 نمره)



تایید

فاصله زماني كارگاههاي فرآوري مجاز و بازار عمده فروشي از صيدگاه نبايستي بيشتر از .... ساعت باشد. (0.5 نمره)



تایید

در روزهای اول پس از صید در اثر تجزیه نوکلئوتیدها، ................ افزایش مییابد.  (0.5 نمره)



تایید

کدام روش از طریق کاهش فعالیت آبی به ماندگاری ماده غذایی کمک میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

درجه حرارت كليه آبزيان صيد شده كه در اسكله تخليه مي‌گردند بايستي حداكثر........ درجه سانتي‌گراد باشد (0.5 نمره)



تایید

برای پرتودهی از کدام اشعه استفاده نمیشود؟  (0.5 نمره)



تایید

کدام آبزی جزو Shell fish بحساب نمیاید؟ (0.5 نمره)



تایید

ماندگاری کدام محصول بصورت 3 تا 4 ماه در شرايط معمولي و 7 تا 8 ماه در يخچال است؟  (0.5 نمره)



تایید