زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل سوم خشکبار به صورت دیجی فرم



digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

اسید چرب غالب گردو؟  (1 نمره)



تایید

ارقام مهم پسته را نام ببرید.  (1.5 نمره)



تایید

ارزش تغذیه ای فندق؟  (2 نمره)



تایید

در دستگاه پوست گیر کدام پوسته آجیل جدا می‌شود؟ با ذکر توضیحات مربوط به آن پوسته (1.5 نمره)



تایید

یک مرحله اختصاصی که فقط در مورد یک مغزدرختی انجام می‌شود. ذکر نام آن مرحله و ذکر نام آن آجیل خاص (1 نمره)



تایید

اصلی ترین دستگاه در خطوط فرآوری مغزهای درختی؟  (1 نمره)



تایید

شرایط کار دستگاه نم گیر را ذکر کنید
دما 
زمان 
رطوبت نهایی 
(1.5 نمره)



تایید

مایکوتوکسین چیست و چگونه تولید می ‌‌شود؟  (1 نمره)



تایید

آفلاتوکسین چیست توسط چه گونه هایی تولید می‌شود و چه بیماری ایجاد می کند؟  (1.5 نمره)



تایید

خشک کردن را توضیح کامل دهید.

(1.5 نمره)



تایید

در مورد میلارد هر چه می دانید بنویسید (2 نمره)



تایید

اثرات منفی بودادن یا تفت دادن آجیل را بنویسید (3 نمره)



تایید

آزمون های شیمیایی مغزهای آجیلی را نام ببرید (1.5 نمره)



تایید

در مورد عدد پراکسید هر چه می دانید بنویسید (2.5 نمره)



تایید

امروز در مدرسه حاضر بودید؟  (7.5 نمره)



تایید