زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ارزشیابی علوم تجربی پایه سوم کلاس 3/1 به صورت دیجی فرم

ارزشیابی علوم تجربی درس ۱۴

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

کدام ماده ی غذایی را به روش کمپوت کردن نگهداری نمی کنند؟ الف : میوه ب:ماهی ج:حبوبات د:نان *



تایید

کدام‌محیط برای نگهداری مواد غذایی مناسب تر است ؟ الف:محیط گرم و مرطوب ب:محیط گرم و خشک ج : محیط محیط سرد یا کنار یخ د : دمای محیط *



تایید

کدام روش نگهداری مواد غذایی فقط در روش سنتی استفاده می شود؟ الف:آویزان کرون در جای خنک ب:پختن ج:داخل نمک گذاشتم د:خشک کردن *



تایید

با گذشت زمان یخچال ها چه تغییراتی کرده اند ؟ *



تایید

چند روش نگهداری مواد غذایی را نام ببرید ؟ *



تایید