زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت دیماه به صورت دیجی فرم

با دقت به سوالات زیر پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

گزینه صحیح کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

ضربه دیدن و آسیب دیدن میوه ها حین برداشت،انتقال و نگهداری در کدام دسته از عوامل فساد مواد غذایی جای دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

وظیفهٔ پلاکت ها ........ است. (0.5 نمره)



تایید

ویروس اچ آی در ..... قادر به حیات است و از طریق .....از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در باره ی آزمایش های لازم و واکسیناسیون قبل از ازدواج صحیح نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

قابل درک ترین بعد سلامت ،............ نام دارد. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه از وظایف چربی ها در بدن نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

در هرم مواد غذایی که در بالای. هرم قرار می گیرند،دارای ....... حجم هستند .یعنی باید از این غذاها ...... مصرف شود. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد کمبود روی در کودکان و نوجوانان صحیح می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی،تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به .... و..... بستگی دارد. (0.5 نمره)



تایید

داشتن احساس پوچی و بی هدفی در زندگی ،ناشی از نداشتن کدام بعد سلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد خود مراقبتی درست نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

اصول بهداشتی در جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی شامل ....... می باشد. (0.5 نمره)



تایید

آستیگماتیسم در اثر ... ایجاد می شود. (0.5 نمره)



تایید

در بیماری اچ آی وی دوران پنجره از .... تا ..... طول می کشد. (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل موثر بر سلامت غیر قابل کنترل است و انسان در انتخاب آن تاثیر ندارد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه نادرست است؟ (0.5 نمره)



تایید

زمان طلایی برای باز گرداندن جریان خون به مغز در فردی که سکته مغزی کرده است چقدر است؟ (0.5 نمره)



تایید

میکروبها ،انگل ها،جوندگان و حشرات از جمله عوامل ....... فساد مواد غذایی هستند. (0.5 نمره)



تایید

مهمترین عوامل خطر بیماری های قلبی_عروقی ..... و...... است. (0.5 نمره)



تایید

شپش سر نوعی .... است و بیماری ..... را ایجاد می کند. (0.5 نمره)



تایید

با مصرف هر گرم پروتئین ،...... کیلو کالری انرژی تولید می شود. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه از عوامل خطر ساز قابل پیشگیری در دیابت نوع دو است؟ (0.5 نمره)



تایید

در کدام نوع دیابت لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیست و یا بدن به انسولین مقاومت نشان می دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

ویروس عامل ایجاد کدام بیماری نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد بیماری کوشینگ صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد اسیدهای چرب غیر اشباع درست نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

.... همان رشد شخصیت است ،یعنی فرد نه تنها نسبت به شناخت کافی داشته باشد و بتواند مصالح خود را تشخیص دهد بلکه نیاز طرف مقابل خود را درک کندو رفع نماید. (0.5 نمره)



تایید

عامل ایجاد هپاتیت ... است و به سلولهای .... حمله می کند. (0.5 نمره)



تایید

عوامل موثر در فساد دندانها ..........می باشد. (0.5 نمره)



تایید

اصل ..... به معنای مصرف مقادیر لازم و کافی از مواد مغذی برای حفظ سلامتی. (0.5 نمره)



تایید

اچ آی وی در اثر .... ایجاد شده که گلبول سفید به نشانه ی حضور ویروس ... ترشح می کند. (0.5 نمره)



تایید

اولین شرط لازم برای ازدواج چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

......کلسترول خوب نام دارد که باعث جدا شدن کلسترول از جدار رگها می شود. (0.5 نمره)



تایید

بیشترین علل مرگ و میر در ایران مربوط به بیماریهای ............می باشد. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد چاقی سیب صحیح نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از ریز مغذی ها باید کدام نکات را رعایت کنیم؟ (0.5 نمره)



تایید

گزینه ی درست در مورد ورود گرد و غبار به چشم .......... است. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد گوش درست نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

دربین عوامل موثر در سلامت ،...........با سهم ۵۰ درصد بیشترین تاثیر را بر سلامت دارد. (0.5 نمره)



تایید