زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تستی درس نهم پایه دهم به صورت دیجی فرم

بسمه تعالی آزمون تستی درس نهم.   نام و نام خانوادگی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 8 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در عبارت زیر چند حرف واو ربط دیده می‌شود خواب که از چشمم پرید و از گوشم ، تازه فهمیدم که در زدن میراب نیست و شستم خبردار شد فقط پاهایش باد کرده بود از زنی سخن می‌گفت که وقتی گوش بوده اند برای خدمت او می‌آمده و می نشسته و مثل جغد او را می پایید ه آنقدر که پیرمرد رویش را به دیوار می کرد و خودش را به خواب می زده و من حالا از خودم می پرسم که نکند آن زن فهمیده بود (1 نمره)



تایید

نقش دستوری واژه های نمایان شده در کدام گزینه با نقش دستوری واژه هرگز در عبارت زیر برابر نیست «صاد هرگز جانوری از پهلو نکشید»هرگز (1 نمره)



تایید

معنای واژه های آخره،بیغوله،کله،میراب به ترتیب در کدام گزینه آمده است (1 نمره)



تایید

منظور از جمله همچون مرواریدی در دل صدف کج و کوله سال ها بسته ماندچیست (1 نمره)



تایید

متن زیر به ترتیب چند جمله دارد و چند جمله آن بدون مفعول به کار رفته است «از پستی پشت گذشت, گرده را برآورد, دم را آویخت, پس به جای گردن باز آمد, به پایین رو نهاد از خم کتف و سینه فرا رفت و دو دست را تا فراز کله نمایان ساخت سپس شکم را کشید و دو پا را تا زیر زانو گرته زد (1 نمره)



تایید