زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان نوبت دوم درس برنامه ریزی تغذیه (تئوری ) هنرستان فاطمه الزهرا (س) به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱ . ................... علاوه بر گرسنگی نیازهای بدن را نیز تامین می‌کند.   (1 نمره)



تایید

۲. کدام ویتامین از طریق تابش اشعه خورشید به پوست جذب می‌شود؟ (1 نمره)



تایید

۳. از بین ویتامین های زیر کدام یک محلول در چربی هستند؟ (1 نمره)



تایید

4. منظور از................... در تغدیه این است که هر یک از مواد غذایی در حد نیاز بدن مصرف شود .  (1 نمره)



تایید

۵. مهمترین خواص آنتی اکسیدان‌ها چیست ؟ (1 نمره)



تایید


۶. علت اصلی چاقی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

۷. چه زمانی پخت غذا کامل میشود؟ (1 نمره)



تایید

۸. افرادی که شاخص توده بدنی آنها زیر ۱۹ باشد ................ به شمار می آیند . (1 نمره)



تایید

۹. مصرف مداوم کلم مانع جذب کدام ماده در بدن می‌شود؟ (1 نمره)



تایید

۱۰. مسمومیت با نیترات ها جزء مسمومیت با مواد ................ هستند.  (1 نمره)



تایید

۱۱. بهترین روش برای خشک کردن سبزی‌ها،  خشک کردن آنها در .................. است . (1 نمره)



تایید

۱۲.  ..............‌ همان دورچین غذاست ‌.  (1 نمره)



تایید

۱۳. خوردنی ترش مزه ای است که از جوشاندن آب صاف شده کشک بدست می آید .  (1 نمره)



تایید

۱۴.  پنیر سفت شده ای است که مزه ای شیرین دارد .  (1 نمره)



تایید

۱۵.‌ کته کردن برنج موجب می‌شود که ویتامین............ آن باقی بماند . (1 نمره)



تایید

۱۶.  کدام یک از میوه های زیر را نمیتوان خشک کرد ؟  (1 نمره)



تایید

۱۷.‌ ................. در کافه ها به نوشیدنی های میوه های گاز دار گفته میشود . (1 نمره)



تایید

۱۸.  کدام یک از مشخصات زیر مربوط به ماهی تازه است ؟ (1 نمره)



تایید

۱۹. کدام یک از پرنده های زیر حلال گوشت هستند ؟ (1 نمره)



تایید

۲۰.‌مریم ۹۴ کیلو وزن دارد و دارای ۱۶۵ سانتی مترقد هست . شاخص توده بدنی مریم را حساب کنید.   (1 نمره)



تایید