زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون واحد یادگیری 3 خشکبار به صورت دیجی فرم

سلام. خانم های عزیز با دقت و سرعت عمل فرم‌زیر را ته انتها تکمیل کنید و کد پیگیری دریافت نمایید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

خاصیت ضد التهابی جز مشخصات کدام ادویه در کتاب شماست (1 نمره)



تایید

پودر کدام ادویه از پوست درخت تهیه می شود (1 نمره)



تایید

چرا برای میکروب زدایی از ادویه ها نمی‌توان از حرارت استفاده کرد (1 نمره)



تایید

کدام مورد از دلایل استفاده از نگهدارنده های طبیعی مشتق شده از ادویه جات نیست (1 نمره)



تایید

استریل کردن سرد را توضیح دهید (1 نمره)



تایید

در مورد چای و ادویه کدام مورد بسته بندی اولیه محسوب می شود (1 نمره)



تایید

کنترل کیفی محصول نهایی بعد از کدام مرحله انجام میشود (1 نمره)



تایید

کدام مورد جزء آزمون های فیزیکی می باشد (1 نمره)



تایید

علت نگهداری ادویه های مختلف در انبار های جداگانه چیست (1 نمره)



تایید

بوجاری کردن در مورد ادویه ها بیشتر شبیه به کدام یک از فرآیندهای زیر در مورد میوه هاست (1 نمره)



تایید

جداسازی با هوا در مورد کدام نوع از ناخالصی ها انجام می شود (1 نمره)



تایید

کدام گزینه سبب افزایش احتمال آلودگی میکروبی می شود (1 نمره)



تایید

افزایش مواد خارجی در ادویه ها سبب کدام گزینه می شود (1 نمره)



تایید

واحد دوز اشعه در فرایند اشعه دهی مواد غذایی چیست (1 نمره)



تایید

کدام ادویه ها به صورت دانه خشک وارد کارخانه تولید ادویه می شوند (1 نمره)



تایید

کدام مورد از خصوصیات ادویه‌ها نیست (1 نمره)



تایید

در تهیه ادویه زردچوبه کدام مرحله وجود ندارد (1 نمره)



تایید

مجموع دوز اشعه های تابیده شده به ادویه باید چقدر باشد (1 نمره)



تایید

زردچوبه با کدام ادویه از یک خانواده است (1 نمره)



تایید

استریلیزاسیون سرد با کدام یک از اشعه ها انجام میشود (1 نمره)



تایید