زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه به صورت دیجی فرم

برنامه ریز امور تغدیه 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

درجه حرارت مناسب برای گرم کردن غذاهای مانده از روز قبل چند درجه سانتی گراد میباشد؟ (1 نمره)



تایید

برای تامین انرژی ، رشد وسلامت سیستم عصبی باید از کدام گروه اصلی مواد غذایی استفاده کرد؟ (1 نمره)



تایید

در صورت استفاده از کشک مایع ، قبل از استفاده مقداری آب به کشک اضافه کرده و می گذاریم چند دقیقه بجوشد ؟ (1 نمره)



تایید

زیاده روی در مصرف کلم به صورت خام ، مانع جذب چه ماده ای در بدن می  شود؟ (1 نمره)



تایید

اسهال و مشکلات گوارشی ( نفخ ) علایم مربوط به کدام یک از موارد زیر می بلشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد زیر در مورد  خروج گوشت از انجماد صحیح نمی باشد؟  (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر از مراحل آماده کردن سبزیجات است  (1 نمره)



تایید

در اندازه گیری به روش حجمی کدام مورد زیر دچار مشکل می شویم ؟ (1 نمره)



تایید

در زدن و فرم گرفتن  سفیده تخم مرغ از چه ظرفی نباید استفاده کرد  (1 نمره)



تایید

کدام یک از غذاهای زیر مربوط به اصفهان می باشد  (1 نمره)



تایید

به چه دلیل در تهیه سالاد  باید سیب زمینی را اول با سرکه،  نمک ، فلفل مخلوط کرد؟ (1 نمره)



تایید

برای خوش رنگ شدن ماکارونی  باید چه چیزی به آب در حال جوش اضافه کرد ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه تست اسفناج و پنیر ،به چه مدت باید نان ها را زیر گریل قرار داد تا پنیر طلایی شود؟ (1 نمره)



تایید

برای اینکه کیفیت کباب گوشت قرمز  خوب شود از کدام روش نباید استفاده کرد؟ (1 نمره)



تایید

عصاره ی مرغ در محیط یخچال به چه مدت قابل نگهداری است 



تایید

برای تهیه کرپ مرغ ، مرغها را به چه شکل استفاده می کنیم  (1 نمره)



تایید

نام دیگر سالاد خردل چیست  (1 نمره)



تایید

《 مرغ پخته چرخ شده ، سس مایونز ، کرفس خردشده ریز ، تخم مرغ پخته و خرد شده ، کره 》
این مواد مربوط به تهیه ی کدامیک از موارد زیر می باشد 
(1 نمره)



تایید

در تهیه کوکتل میگو ، برای نیم کیلو میگو چه مقدار سس مایونز باید استفاده کرد  (1 نمره)



تایید

پودر شکلات نوشیدنی که در تهیه هات چاکلت استفاده می شود ، به چه مدت در جای خشک و خنک می توان نگهداری کرد؟ (1 نمره)



تایید

در تزیین میزغذاخوری به شکل مستطیل گلدان گل در کجا قرار می گیرد   (1 نمره)



تایید

اولین قدم در پذیرایی سلف سرویس چیست  (1 نمره)



تایید

مهم ترین هدف از کسب و کار چیست  (1 نمره)



تایید

اولین در راه اندازی کسب و کار چیست ؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد زیر مربوط به کسب و کار بزرگ است  (1 نمره)



تایید