زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان مستمر املاء نوبت دوم سال تحصیلی1400-1399 به صورت دیجی فرم

       🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
1- نوشتن نام و نام خانوادگی و شماره کلاس  در کادر مربوطه ضروری می باشد.
2- تکرار آزمون( پر کردن فرم امتحانی با استفاده از شماره یا خط دیگر) تقلب محسوب می شود که سیستم فرم شما را به صورت قرمز و بدون نتیجه نشان می دهد.
3- در صورت بروز هرگونه تقلب، سیستم آن را به طور خودکار به دبیر گزارش داده و به طوز اتوماتیک شما را از چرخه آزمون حذف خواهد کرد.
4- بعد از اتمام پاسخگویی به سوالات، سیستم بلافاصله نتیجه امتحان را برای شما نمایش خواهد داد که در این زمان لازم است  حتماً از آن اسکرین شات گرفته و به گروه کلاسی ارسال نمایید. چون در غیر این صورت نمره ای برای شما ثبت نخواهد شد و به منزله عدم شرکت در آزمون محسوب خواهد شد. 
5- برای باز شدن لینک  امتحانی ، ضرورتاً باید سایر اپلیکیشن ها و برنامه های جانبی مثل فیلتر شکن و .... خاموش یا غیر فعال باشد. و فقط اینترنت روشن یا فعال باشد.


digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 50 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
 🌻 به نام خداوند جان و خرد🌻
✍📜در متن زیر تعداد ۲۰ غلط املائی وجود دارد. ابتدا متن را با دقت بخوانید و سپس شکل صحیح لغاتِ غلط را درپایین صفحه بنویسید.

پروین و سروده هایش آن قدر شگفت انگیز بودند که بزرگ ترین شاعران روزگار، او  را تهسین و تشویق می کردند.

شهیدرجایی، معلّمی متواضح و سمیمی و در کارش بسیار دقیق و منظّم و جدّی بود.
دانش آموزان دوستش داشتند؛ همان گونه که وقتی رییس جمهور شد، مردم او  را دوست داشتند.

یکی از مظاحر خدمات فرهنگی ایرانیان به اسلام، خدماتی است که از راه زبان فارسی  به اسلام کرده اند.
اُدبا و عُرفا و سخنوران ایرانی ، حقایق اسلامی را با جامه زیبای شعر و نسر فارسی به زیباترین شکل آرایش داده اند. و حقایق  اسلامی و معانی لطیف قرآنی را در میان حکایاتی شیرین آورده اند.《مسنوی مولانا》 بهترین شاهد برای سخن ماست.

نابینایی در شب چراغ به دست و صبو بر دوش ، بر راهی می رفت.
یکی او را گفت: تو که چیزی نمی بینی چراغ به چه کارت می آید؟ 
گفت: چراغ  از بحر کور دلان تاریک اندیش است تا به من طعنه نزنند و سبوی مرا نشکنند.

سرانجام شب چهاردهم خرداد ۱۳۶۸ فرا رسید؛ شبی غمبار و تلخ ، شبی که محبوب ترین شخصیت جهان اسلام به خدا پیوست. امام رفت امّا راه او به یادگار ماند.
اکنون جمهوری اسلامی ایران که میراث گرانبهای  اوست، به دست مردم ایران بویژه نوجوانان و جوانان سپرده شده تا از آن مانند جان خویش نگهبانی کنند.

"دونا"  معلّم مدرسه کوچکی بود و دو سال تا بازنشستگی فرصت داشت. من هم به عنوان بازرس  در کلاس ها شرکت می کردم و سعی داشتم در امر آموزش تسحیلاتی را فراهم آورم.

در میان جمع، گشاده رو بود و در تنهایی، سیمایی مهزون و متفکّر  داشت. هرگز به روی کسی خیره نگاه نمی کرد و بیشتر اوقات، چشم هایش را به زمین می دوخت. در سلام کردن به همه، حتّی به کودکان، پیشدستی می کرد.

دکتر محمود حسابی دوران کودکی را با سختی و فقر گذرانده بود، بطوری که یادآوری خاطرات آن روزها ناراحتش می کرد ولی همواره می گفت:《مهم این است که در مقابل سختی ها تسلیم نشد. اگر انسان در برابر دشواری ها بایستد، بر آنها چیره می شود، البته باید صبر و تاقت را از دست نداد و هیچگاه ناسپاسی نکرد.




(20 نمره)



تایید