زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون لبنی،پودمان3 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

علت استفاده از لاکتوز در تولید بستنی چیست (1 نمره)



تایید

آخرین مرحله از چرخه تولید و بسته بندی بستنی چیست (1 نمره)



تایید

وانیل و عصاره میوه ها در کدام مرحله به مخلوط بستنی اضافه می شود (1 نمره)



تایید

ژلاتین و ثعلب جزء کدام یک از ترکیبات بستنی محسوب می شوند (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل موثر در زمان رسانیدن بستنی محسوب نمی شود (1 نمره)



تایید

کدام یک از مزایای پاستوریزاسیون در تولید بستنی نمیباشد (1 نمره)



تایید

کدام مواد در ترکیب بستنی تمایل به خوشه ای شدن دارند؟ (1 نمره)



تایید

در کدام مرحله تولید بستنی اندازه گلبول های چربی کاهش پیدا میکند (1 نمره)



تایید

بیشترین تقلبات بستنی در کدام ترکیب آن صورت می پذیرد (1 نمره)



تایید

در مرحله انجماد بستنی اندازه حباب های هوا، چه تغییری پیدا می کند (1 نمره)



تایید