زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آنلاین پودمان پنج دانش فنی پایه صنایع غذایی به صورت دیجی فرم

هنرستان کشاورزی شهید باهنر شوشتر
پایه دهم رشته صنایع غذایی
تنظیم کننده: محمد الله پناه
با مطالعه پودمان 5 کتاب دانش فنی از صفحه 72 تا 88 و فایل های تدریس شده در گروه کلاسی برنامه شاد به سوالات زیر به دقت پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1- تعریف سلامت از نظر سازمان جهانی بهداشت را بنویسید.



تایید

2- بیماری را تعریف کنید.



تایید

3- عوامل زیان آور در محیط کار به چند دسته تقسیم می شوند؟ برای هرکدام مثالی بزنید.



تایید

4- عوارض ناشی از ارتعاش را نام ببرید.



تایید

5- عوارض ناشی از گرد و غبار را ذکر نمایید.



تایید

6- سه مورد از گاز های خطرناک در صنایع غذایی را نام ببرید.



تایید

7- منظور از واژه ارگونومی چیست؟



تایید

8- دو زمینه عمده به کارگیری ارگونومی را نام ببرید.



تایید

9- بیماری های ناشی از عوامل ارگونومیک را نام ببرید.



تایید

10- چگونه از آسیب دیدن کمر جلوگیری کنیم؟ 4 مورد بنویسید.



تایید

11- حادثه و شبه حادثه را تعریف کنید.



تایید

12- منظور از بیماری های شغلی چیست؟ و دو عامل پیشکیری از بروز آنها را نام ببرید.



تایید

13- ایمنی را تعریف کنید.



تایید

14- گرما و سرما از جمله عوامل زیان آور فیزیکی موجود در محیط کار می باشند.



تایید

15- اگر به صورت طولانی مدت ایستاده در یک جا کار کنیم امکان بروز واریس در پاها وجود دارد



تایید

16- دیوارهای کارگاه های صنایع غذایی باید صاف و قابل شستشو باشد.



تایید

17- کارگران کارگاهها نیازی نیست قبل از ورود به محل غذاخوری لباس کار خودرا تعویض نمایند.



تایید

18- خستگی و استرس از جمله عوامل روانی زیان آور موجود در محیط کار هستند.



تایید

19- ارگونومی دانشی است که به رابطه میان انسان ماشین و محیط پیرامون آن می پردازد.



تایید

20- استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب مثل ماسک و دستکش یکی از راههای مهم کنترل و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های ویروسی از جمله کرونا است.



تایید