زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریزی امور تعذیه به صورت دیجی فرم

باسلام هنر جویان عزیز سوالات آزمون را با دقت مطالعه کرده و پاسخ مناسب دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

۱—برای هرچه زیبا تر شدن میز شام می توان از چه وسایلی استفاده کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲_ چه چیزی از هم  پاشیدن کتلت جلو گیری می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

۳_ کاری چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۴_ در اثر سرد کردن طولانی مدت روغن هیدرو ژنه چه چیزی بدست می آید؟ (0.5 نمره)



تایید

۵_ شکر قهوه ای چه نوع شکری است ؟ (0.5 نمره)



تایید

۶_ منظور از باوار وا کدامیک از موارد زیر می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۷_ پالت چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۸_ مدت پخت کدام مربا کوتاه تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

۹_ یکی از خواص ماکرو ویو این است که از آلو مینیوم عبور می کند . (0.5 نمره)



تایید

۱۰_ دسرها معمولا قبل از غذا سرو می شوند. (0.5 نمره)



تایید

۱۱_ سس سفید همان سس مایونز است. (0.5 نمره)



تایید

۱۲_ روغن نباتی تجارتی شامل روغن سویا هم می باشد. (0.5 نمره)



تایید

۱۳_یکی از مزایای بخار پز کردن ، ویتامین های غذا بیشتر  حفظ می‌شود. (0.5 نمره)



تایید

۱۴_ نمک باعث ......... طعم شیرینی می شود. (0.5 نمره)



تایید

۱۵_ برای پخت شیرینی  نارگیل از روش ........ استفاده  می کنند. (0.5 نمره)



تایید

۱۶_ مالیدن تخم مرغ یا شربت روی شیرینی و نان را.............گویند. (0.5 نمره)



تایید

۱۷ _برای عطر سس ها باید از..............استفاده کنیم. (0.5 نمره)



تایید

۱۸_ دونوع ماهی که خاویار دارد نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

۱۹_ به چه علت پیاز داغ را در اواخر پخت به خورشت ها اضافه می کنیم؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۰_ به ه سوپ هایی کنسومه می گویند؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۱_ معمولا جنس ماسوره ها  از چه می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۲_ اندازه دستمال سفره حداقل چند سانتیمتر می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۳_ یک پیمانه آرد یک پیمانه برنج هرکدام معادل چند گرم است؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۴_ نام دیگر شکلات سوئیسی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۵_ برای اینکه شکر شربت را تمیز کنیم چه باید کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۶_در کدام بستنی آناناس و خلال پسته بکار می رود؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۷_ آرد گندم چیست ؟و چگونه بدست می آید ؟و چه مصرفی دارد؟ (1 نمره)



تایید

۲۸_ در انتخاب زود پژ باید به چه نکاتی توجه کرد؟ذکر ۴ مورد (1 نمره)



تایید

۲۹_ فرق بین کیک اسفنجی با کیک شیفون را بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

۳۰_ ژولین  یاکبریتی یعنی چه? (1 نمره)



تایید

۳۱- مواد لازم کوکوی دورنگ را به طور کامل بنویسید. (1.5 نمره)



تایید

۳۲_ طرز تهیه شیرینی نارگیل را بطور کامل بنویسید  (1.5 نمره)



تایید