زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان مستمر خرداد سالاد ساز 30 اردیبهشت (عارفیان) به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رب گوجه فرنگی را با چند روش می توان تهیه نمود؟



تایید

برای طبخ رب گوجه فرنگی از چه گوجه فرنگی هایی استفاده می شود؟



تایید

چرا نباید آب گوجه فرنگی را در چند نوبت و به تدریج به ظرف اضافه کرد؟



تایید

ظرفی که در آن رب گوجه فرنگی را می پزیم بهتر است از چه جنسی باشد؟



تایید

به نسبت هر یک کیلو سیب (در تهیه کمپوت ) چه مقدار شکر استفاده می شود؟



تایید

در صورتی که بخواهیم کمپوت را معطر نماییم از چه ماده ای استفاده می نماییم؟



تایید

برای خوش طعم تر و خوشمزه تر شدن مربای هویج از .......................... استفاده می شود.



تایید

در طبخ مربای بهار نارنج برای هر یک کیلو بهار نارنج چه مقدار شکر لازم است؟



تایید

به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج برای تهیه مربا چه مقدار آب آهک لازم است؟



تایید

در تهیه مربای به ، هل را به چه صورتی استفاده می کنیم؟



تایید

نکته مهم در تهیه مربای انجیر چیست؟



تایید

هنگام تهیه مربای انجیر کم بودن آب بود ، چه مقدار آب اضافه می کنیم؟



تایید

برای طبخ مربای آلبالو چه مدت زمان کافی است؟



تایید

مربای آلبالو هر قدر بجوشد رنگ آن ............................. می شود.



تایید

چه مدت زمان لازم است تا میوه ای که در آب آهک قرار دادیم آماده طبخ گردد؟



تایید