زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آشپزی باماکروفر.خرداد99 به صورت دیجی فرم

سوالات آزمون تئوری/عملی استاندارد مهارتی: آشپزی باماکروفر(تئوری) کداستاندارد: 1/1/94/31-5 رشته:مدیریت قنادی وآشپزی پایه:دهم تاریخ آزمون: 1399/03/11 ساعت آزمون: 13:00 مدت آزمون: 100دقیقه نام دبیر:عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 100 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

پایه تحصیلی و رشته تحصیلی خود را وارد نمایید: *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید: *



تایید

آبی که از مرغ یا گوشتی که در فر موج پز گذاشته ایم به شکل ................... باشد یعنی نیم پز شده است.



تایید

آبی که از مرغ یا گوشتی که در فر موج پز گذاشته ایم به شکل ................... باشد یعنی گوشت خون دار است.



تایید

از نشانه های ماهی پخته شده در فر موج پز چیست؟



تایید

روی غذایی که باید خشک از کار در بیاید حوله ......... یا دستمال پارچه ای بکشید تا بخار را جذب کند.



تایید

هنگام گرم کردن آش یا سوپ آن را 2-3 بار .......... .



تایید

درب ظرف آش و سوپ را بهتر است ............ تا آب آن کم نشود،یا اگر جوشید به دیواره فر نپاشد.



تایید

روی ماهی بخارپز را با روکش .............. یا کاغذ .................. بپوشانید.



تایید

غذاهای شیرین به واسطه .................. که دارند زودتر داغ می شوند.



تایید

در یک فر موج پز متوسط هر بار می توان ................ بشقاب غذا را گرم کرد.



تایید

درصورتی که یک بشقاب را وارونه روی بشقاب دیگر قرار دهیم ازکجابایدبفهمیم غذا داخل بشقاب گرم شده است؟



تایید

در پختن تره بار باید مدت پخت را هر چه ................... در نظر بگیریم تا تره بار پخته ،زنده و شاداب بماند.



تایید

برای طبخ رست بیف خون دار درجه حرارت مناسب پخت چیست ؟



تایید

برای پخت کامل رست بیف چه درجه حرارتی لازم است؟



تایید

برای بریان شدن مرغ در فر موج پز چه باید کرد؟



تایید

در پخت ماهی های لطیف،مانند حلوای سفید و کشفک ،مدت پخت را باید ....................... گرفت.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: در آرایش خورشیدی ماهی، دُم ماهی در مرکز و سر آن در اطراف ظرف قرار میگیرد.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای یکدست شدن پخت ماهی در فر موج پز بهتر است در مدت پخت یک بار آن را سر و ته کنیم.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: چون ماهی گوشت لطیفی دارد از ظرف به ظرف کردن ماهی در حالت پخت جلوگیری کنید.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: اگر ماهی بوی تند گرفته باشد،پیش از پخت کمی آبلیمو یا سرکه روی آن بریزید.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: بر خلاف گوشت ، پخت ماهی باید کامل شود، یعنی اثری از خامی در آن نمانده باشد.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: ماهی اگر پخته شود ...................... می شود



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: کیک،به ویژه کیک اسفنجی، در پایان مدت پخت در فر موج پز ....................... و ........................ به نظر می رسد.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: برای گرم کردن یک بشقاب غذاکه از یخچال درآمده باشدآن را3-4دقیقه روی درجه ............ درفرموج پزمیگذاریم.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: خورش و غذاهای سس دار را باید در ظرفی بریزیم که آب آن دست کم ............. عمق پیدا کند وگرنه حاشیه غذا ممکن است خشک شود.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: روی غذای گرم کردنی را باید بپوشانیم،اگر ظرف در نداشته باشد،می توانیم روی آن روکش ............. یا ورقه ................. یا کاغذ ................. بکشیم.



تایید

چه کارهایی را نمی توان با فر موج پز انجام داد؟



تایید

چه غذاهایی را می توان در فر موج پز به خوبی تهیه شود؟



تایید

برای نیم پز شدن رست بیف میزان درجه حرارت فر موج پز باید چه اندازه ای باشد؟



تایید

چرا برای خورش هایی که مرغ دارند باید پوست مرغ را می گیرند؟



تایید

زمان و مدت پخت برای گوشت ها در فر موج پز به چه عواملی بستگی دارد؟



تایید

هرگاه بخواهیم دو ماهی بزرگ را در فر موج پز بپزیم با چه آرایشی در ظرف قرار می دهیم؟



تایید

هرگاه بخواهیم ماهی درسته ریز مثل کولی و کلیکا، را در فرموج پز بپزیم با چه آرایشی در ظرف قرار می دهیم؟



تایید

از کجا بفهمیم که گوشت یا مرغ در فر موج پز پخته است؟



تایید

چگونه می توان پختگی غذا را در فر موج پز آزمایش کرد؟



تایید