زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر سلامت و بهداشت درس های 5 تا 7 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

از جمله نکات بهداشت فردی افراد موثر در فرآیند تولید غذا، نداشتن زیور آلات است. (1 نمره)



تایید

پدیکلوزیس یکی از شایع ترین بیماری های .................. است. (1 نمره)



تایید

برای تشخیص سرطان ................... از روش کولونوسکوپی استفاده می شود. (1 نمره)



تایید

بیشترین علل مرگ و میر در ایران مربوط به بیماری های ...................... است. (1 نمره)



تایید

از آزمایش پاپ اسمیر، در تشخیص سرطان دهانه رحم استفاده میشود. (1 نمره)



تایید

ویروس اچ آی وی از طریق استفاده از استخرهای مشترک منتقل می شود. (1 نمره)



تایید

ویروس اچ آی وی از طریق ......................... منتقل نمی شود. (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل زیر جزء عوامل بیولوژیکی ایجاد فساد در مواد غذایی می باشد؟  (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی به طور منظم باید از نظر پزشکی بررسی شود؟ (1 نمره)



تایید

ضربه دیدن میوه ها در حین برداشت از عوامل ....................... است که باعث فساد آنها می شود. (1 نمره)



تایید

کدام یک می تواند از علائم سکته مغزی باشد؟ (1 نمره)



تایید

رطوبت از جمله عوامل .............................. است که باعث ایجاد فساد در مواد غذایی میشود. (1 نمره)



تایید

شست و شوی صحیح دست ها قبل از کار مربوط به کدام اصول بهداشتی است؟  (1 نمره)



تایید

مصرف زیاد اسیدهای چرب ترانس موجب افزایش ..................... خون می شود. (1 نمره)



تایید

بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 اغلب بدون علامت هستند. (1 نمره)



تایید

چربی یکی از مواد غذایی اصلی برای حفظ سلامت است. (1 نمره)



تایید

از کدام بیماری به عنوان قاتل خاموش یاد می شود؟  (1 نمره)



تایید

در دیابت نوع یک، لوزالمعده (پانکراس) اصلاً قادر به تولید انسولین نیست. (1 نمره)



تایید

دیابت نوع یک، شایع ترین نوع دیابت است. (1 نمره)



تایید

نور و زمان از عوامل ....................... هستند که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند. (1 نمره)



تایید

احتمال مزمن شدن بیماری در مبتلایان هپاتیت نوع ……………. بیشتر است. (1 نمره)



تایید

ویروس اچ آی وی از طریق اشک و بزاق منتقل می شود. (1 نمره)



تایید

ویروس اچ آی وی تنها در گلبول های سفید قادر به ادامه حیات است. (1 نمره)



تایید

با بالا رفتن میزان تری گلیسرید خون، سطح HDL خون افزایش می یابد. (1 نمره)



تایید

اسهال خونی از بیماری هایی است که از طریق دستگاه ....................... منتقل می شود. (1 نمره)



تایید

اسیدهای چرب ................... در روغن زیتون وجود دارد. (1 نمره)



تایید

بیماری های واگیردار را می توان بر اساس شیوه های ........................ به پنج دسته طبقه بندی کرد. (1 نمره)



تایید

سکته قلبی همواره به شکل ناگهانی و شدید اتفاق می افتد. (1 نمره)



تایید

از آزمایش هاي شایع غربالگری سرطان می توان از ……………. در تشخیص سرطان پروستات در مردان نام برد.  (1 نمره)



تایید

در فرد آلوده به اچ آی وی (HIV) در دوران پنجره، نتیجه آزمایش آنتی بادی مثبت است. (1 نمره)



تایید

در دیابت ........................... لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیست یا بدن به انسولین مقاومت نشان می دهد. (1 نمره)



تایید