زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت فصل دوم به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام کلاس: *



تایید

تخم مرغ و شیر از پروتئین های کامل به شمار می روند. (0.5 نمره)



تایید

ضربه دیدن در حین برداشت، انتقال و نگهداری مواد غذایی از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از مواد غذایی زیر  تمامی اسیدهای آمینه ضروری را دارد  (0.5 نمره)



تایید

ویتامین های محلول در....... می توانند در بدن ذخیره شوند  (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی موجب گواتر می شود  (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی (مواد معدنی) منجر به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ کودکان و نوجوانان می‌گردد  (0.5 نمره)



تایید

افراد باید از گروه های غذایی که در بالای هرم غذایی قر ار میگیرند....... مصرف کنند  (0.5 نمره)



تایید

بدن برای مصرف ویتامین K به چربی نیاز دارد  (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده معدنی به حفظ تعادل مایعات در بدن کمک میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

بدن ما قادر به ذخیره مقدار معیینی کربوهیدرات است که به صورت نشاسته در ماهیچه ها و کبد ذخیره می‌شود  (0.5 نمره)



تایید

شاخص توده بدنی فردی 28 هست کدام گزینه وضعیت بدن این فرد را نشان می‌دهد  (0.5 نمره)



تایید

نور و زمان از عوامل...... هستند که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می‌شوند  (0.5 نمره)



تایید

گیاهانی که در سواحل دریا می رویند، منابع خوب....... هستند  (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

در ازای هر گرم از کدام ماده انرژی بیشتری ایجاد می‌شود  (0.5 نمره)



تایید

چاقی با الگوی سیب در مقایسه با الگوی گلابی خطر ابتلاء به بیماری قلبی و عروقی را بیشتر افزایش می‌دهد  (0.5 نمره)



تایید

التهاب مزمن،، مربوط به کدام یک از مشکلات ناشی از چاقی است  (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل چاقی محسوب نمی‌گردد  (0.5 نمره)



تایید

رطوبت از جمله عوامل....... است که باعث ایجاد فساد در مواد غذایی میشود  (0.5 نمره)



تایید

اصل .......یعنی مصرف مقادیر کافی از مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است. (0.5 نمره)



تایید

کدامیک جزو آداب غذا خوردن اسلامی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

التهاب کبد مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است  (0.5 نمره)



تایید

کاروتنوئید ها پیش ساز ویتامین د هستند. (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل چاقی محسوب نمیشود؟ (0.5 نمره)



تایید

افزودنی های مواد غذایی که ناخواسته باعث الودگی غذا میشوند جزو کدام عوامل فساد هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

چربی غیر اشباع در کدام یک از موارد زیر یافت می‌شود،؟  (0.5 نمره)



تایید

بر اساس اصل یا قانون..... .... چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی بیش از میزان کالری مصرفی باشد، وزن افزایش می یابد  (0.5 نمره)



تایید

اگر از بالای هرم غذایی به سمت پایین برویم، مقدار مصرف روزانه گروه های غذایی....... میشود  (0.5 نمره)



تایید

ویتامین...... در بدن ذخیره نمی‌شود  (0.5 نمره)



تایید

رشد، ترمیم و حفظ بافت‌های عظلانی از عملکردهای چربی در بدن میباشد  (0.5 نمره)



تایید

اگر چربی های  اضافی بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد چاقی فرد الگوی....... است  (0.5 نمره)



تایید

ترشحات دهان سوسک از عوامل.... فساد مواد غذایی است  (0.5 نمره)



تایید

نگهداری غذا های داغ باید در دمای بالای 100 درجه سانتیگراد باشد. (0.5 نمره)



تایید

استفاده از حشره کش ها در هنگام کاشت از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (0.5 نمره)



تایید

از جمله نکات بهداشت فردی افراد مؤثر در فرایند تولید غذا، نداشتن زیور آلات است (0.5 نمره)



تایید

هر چه از پایین هرم به سمت بالا حرکت کنیم حجم گروه های غذایی...... می شود  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک جزو منابع غنی ید نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

روی موجود در کدام ماده غذایی بهتر جذب می‌شود  (0.5 نمره)



تایید

رشد ، ترمیم و حفظ بافت های عضلانی از عملکرد های چربی در بدن می باشد. (0.5 نمره)



تایید

 ویتامین........ معمولا در کبد ذخیره می‌شود (0.5 نمره)



تایید