زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فارسی دوازدهم ریاضی حضرت رقیه به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در این عبارات چند غلط املایی وجود دارد.(محبت چون به قایت رسد آن را عشق خوانند و عشق خاص تر از محبت است . دیوار های کهن روم که هنوز تاق ضربی دروازه آن باقی است حکایت آن روزگار گذشته دارد.) (1 نمره)



تایید

(فراش باد صبا را گفته تا فرش زمردین بگسترد و دایه ابر بهاری را فرموده تا بنات نبات در مهد زمین بپرورد )کدام گزینه صنعت استعاره است (1 نمره)



تایید

در این بیت چه نوع حذفی و در کدام کلمه رخ داده است(بنده همان به که ز تقصیر خویش. عذر به درگاه خدا آورد) (1 نمره)



تایید

در بیت(هر گز دلم برای کم و بیش غم نداشت.   آری نداشت غم بیش و کم نداشت) واژه هرگز چه نقشی دارد (1 نمره)



تایید

با توجه به عبارت(تخم خرمایی به تربیتش نخل باسق گشته) مرجع ضمیر چه کسی است (1 نمره)



تایید

(گفت نزدیک است والی را سرای آنجا شویم  گفت والی از کجا در خانه خَمّار نیست ) منظور از خانه خمار چیست. (1 نمره)



تایید

غزل اجتماعی در چه دوره ای رواج یافت (1 نمره)



تایید

واژه (باسق) به چه معناست (1 نمره)



تایید

واژه( چریغ آفتاب) به چه معناست (1 نمره)



تایید

یک آرایه ادبی که مصراع دوم توضیحی و مثالی برای مصراع اول است نام ارایه چیست (1 نمره)



تایید

عبارت زیر به کدام ضرب المثل اشاره دارد(از بیم عقرب جراره دموکراسی قرن بیستم ، ناچار به مار غاشیه حکومت سرهنگ ها پناه برد) (1 نمره)



تایید

سر به جیب مراقبت فرو بردن کنایه از چیست. (1 نمره)



تایید

در مصراع(با شیر سپهر بسته پیمان)منظور از شیر سپهر چیست (1 نمره)



تایید

کتاب فی الحقیقه العشق از کیست



تایید

ممیز واژه (هواپیما) چیست (1 نمره)



تایید

در این بیت (پنهان مکن این آتش درون را.   زین سوخته جان شنو یکی پند) منظور از سوخته جان کیست (1 نمره)



تایید

در کدام بیت حسن تعلیل به کار نرفته است (1 نمره)



تایید

در این بیت چند جمله وجود دارد (گفت:بایدحد زند هشیار مردم مست را     گفت:هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست) (1 نمره)



تایید

نقش (ش) در بیت (خانه ای کو شود از دست اجانب آباد   ز اشک ویران کنش آن خانه که بیت الحزن است) (1 نمره)



تایید

شعر مست و هشیار از کیست در چه نوع ادبی سروده شده است (1 نمره)



تایید