زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه پایه دهم به صورت دیجی فرم

تعداد سوالات:20سوال
مدت آزمون:25دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

1.کدام گروه از مواد غذایی برای رشد ، خون سازی و سلامت سیستم عصبی لازم است؟ (1 نمره)



تایید

2.کدامیک از موارد زیر جزء ویژگیهای سفره خانواده است؟ (1 نمره)



تایید

3.در چه دمایی از یخچال میتوان پنیر را تا یکسال نگهداری کرد؟ (1 نمره)



تایید

4.کدامیک از ماهی های زیر جزء ماهی های شمال است؟ (1 نمره)



تایید

5.سبزی در چهار مرحله سالم سازی می شود ، انگل زدایی در کدام مرحله انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید

6.در هنگام آبکش کردن برنج کدام ویتامین از بین می رود؟ (1 نمره)



تایید

7.نام دیگر کدامیک از نوشیدنی های سرد زیر قهوه یخی است؟ (1 نمره)



تایید

8.زمان اضافه کردن نمک به خورش هایی که با مرغ تهیه می شوند چه موقع است؟ (1 نمره)



تایید

9.چاشنی خورش کرفس چیست؟ (1 نمره)



تایید

10.حبوبات مخصوص آش رشته چیست؟ (1 نمره)



تایید

11.کدامیک از سبزی های زیر جز سبزی مخصوص خیار شور نیست؟ (1 نمره)



تایید

12.مجموعه باید ها و نباید ها در یک اجتماع چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

13.به هر نوع فعالیت اقتصادی در محل سکونت شخصی با استفاده از وسایل و امکانات منزل چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

14.فاصله بین هر نفر کنار میز ناهارخوری حدودا باید چند سانتیمتر باشد؟ (1 نمره)



تایید

15.کدامیک از ابزارهای زیر برای حکاکی و زیگزاگ مناسب است؟ (1 نمره)



تایید

16.ماده اولیه کدامیک از پیتزا های زیر قارچ است؟ (1 نمره)



تایید

17.در موقع خرید قهوه پودر شده به چه نکته ای باید توجه کنیم؟ (1 نمره)



تایید

18.یکی از دلایل ترک خوردن سطح کیک در فر چیست؟ (1 نمره)



تایید

19.برای هوادهی شیرینی و بیسکوییت از کدامیک از موارد زیر استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

20.کدامیک از مواد زیر جز پوک کننده ها در شیرینی است؟ (1 نمره)



تایید