زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت - نوبت اول - بهمن ماه 99 به صورت دیجی فرم

بنام خدا 
دبیرستان شهید چمران جلفا 
آزمون نوبت اول ماده ی درسی سلامت و بهداشت 
پایه : دوازدهم 
رشته : عمومی 
تاریخ آزمون‌: 99/11/04
 مدت آزمون : 50 دقیقه 
طراح : علی محمدنژاد 


digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 50 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

《 بهداشت 》 به چه معناست؟  (0.5 نمره)



تایید

سلامت ، در لغت نامه ی دهخدا ، .........‌.. و در فرهنگ فارسی معین، ............. معنی شده است .‌ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، در مورد پیشگیری و درمان صحیح نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

قابل درک ترین بُعد سلامت که آسان تر از ابعاد دیگر می توان  آن را مشاهده کرد ، کدام است؟  (0.5 نمره)



تایید

از نظر زیست شناسی ، عملکرد مناسب سلول ها ، نشانه ی سلامت ......... ، و هدف داشتن در زندگی ، جزء سلامت ......... می باشد . (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، از عوامل تاثیر گذار بر سلامت انسان نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

سبک زندگی سالم، مجموعه ای از انتخاب های سالم افراد است که متناسب با ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌....... صورت می گیرد .‌ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از چربی های موجود در مواد غذایی، موجب افزایش سطح کلسترول و بالا رفتن احتمال بیماری های قلبی - عروقی می شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

گام اول در حفظ سلامت خویش  چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، شامل مواد غذایی مورد نیاز برای بدن می باشد؟  (0.5 نمره)



تایید

به ازای مصرف هر گرم کربو هیدرات چند کیلو کالری انرژی ایجاد می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

واحد سازنده ی پروتئین ، ......... است ؛ ترکیباتی که به بدن کمک می کند چربی ها را به مصرف برساند، .......‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..... هستند.  (0.5 نمره)



تایید

بدن انسان برای ساخت سلول های مغزی و بافت های عصبی به چه چیزی نیاز دارد؟  (0.5 نمره)



تایید

کربو هیدرات پیچیده شامل کدام موارد زیر است؟  (0.5 نمره)



تایید

《چربی غیر اشباع》 بدن از کدام منابع غذایی تامین می شود؟   (0.5 نمره)



تایید

شایع ترین نوع دیابت ، کدام است؟  (0.5 نمره)



تایید

《 سرطان 》 یعنی ............‌‌‌‌‌‌‌............. . (0.5 نمره)



تایید

با بالا رفتن میزان تری گلیسرید خون ، سطح ......... خون کاهش می یابد .  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از عوامل خطر های زیر ، زمینه ساز بیماری های فشار خون بالا نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

فشار خون طبیعی در هر انسان ، چند میلی متر جیوه است؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از بیماری های  زیر، بعنوان 《 قاتل خاموش》 از آن یاد می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

با انجام کدام آزمایش می توان سرطان روده را تشخیص داد؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر ، از علائم سکته ی مغزی نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر از علائم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱ نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

یکی از عوامل بیولوژیکی موثر در فساد ماده غذایی ، ......... است. (0.5 نمره)



تایید

《 در میوه های ضربه دیده، با گذشت زمان از محل نقاط آسیب دیده، کپک ها و باکتری ها به درون میوه نفوذمی کند》
این جمله مربوط به عوامل .........‌. اثر گذار بر فساد مواد غذایی است .
(0.5 نمره)



تایید

در کلیه ی مراحل برای تهیه ماده غذایی، .....‌‌‌‌‌‌‌‌.... و ........‌‌‌‌‌‌‌‌ یک  امر ضروری است .  (0.5 نمره)



تایید

علت فاسد شدن یک ماده ی غذایی چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از تعاریف زیر، در مورد ویتامین های محلول در آب صحیح نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی،تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به چه عواملی بستگی دارد ؟  (0.5 نمره)



تایید

مصرف انواع مختلف مواد غذایی  که در ۶ گروه اصلی غذایی قرار می گیرند را چه می نامند؟  (0.5 نمره)



تایید

استفاده بیش از حد از مکمل های ویتامین ، می تواند منجر به چه چیزی شود؟  (0.5 نمره)



تایید

در بین نکات بهداشتی زیر،کدامیک از موارد از جمله نکات بهداشت فردی در فرآیند تولید غذا نیست ؟  (0.5 نمره)



تایید

چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی ....... میزان کالری مصرفی باشد،وزن ......... می یابد.  (0.5 نمره)



تایید

در برخی از بیماران که دچار سکته قلبی می شوند، ممکن است فقط چه نشانه هایی از درد را داشته باشند ؟ (0.5 نمره)



تایید

قند خون بالا رفته ، به ......... و .........‌‌‌‌‌‌‌‌.....  آسیب می رساند. (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از گام های مهم در پیشگیری از سرطان نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

در《 کوشینگ 》 ، کدام عامل باعث بروز چاقی  فرد می سود؟  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، از عوامل فیزیکی اثر گذار بر فساد یک ماده ی غذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

حذف یا کنترل علل بیماری های غیر واگیر، چند درصد می تواند مانع بروز بیماری های قلبی- عروقی می شود؟ (0.5 نمره)



تایید