زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از آزمون سلامت و بهداشت دروس 5و6 به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز لطفا ابتدا سوالات را با دقت بخوانید و سپس به سوالات پاسخ دهید
  برای نمایش بهتر سوالات گوشی را به صورت افقی بگیرید. 
در سوالات تشریحی فقط پاسخ کوتاه داده و از نوشتن توضیح اضافه خودداری نمایید
   لطفا زمان خود را مدیریت نمایید .

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام گزینه اثر اسیدهای ترانس را به ترتیب بر LDL و HDL نشان می دهد؟ (0.25 نمره)



تایید

برای جلوگیری از افزایش چربی خون چه راهکارهایی وجود دارد؟ (0.25 نمره)



تایید

امروزه در ایران کدام بیماری غیر واگیر بیشترین عامل میزان مرگ و میر است؟ (0.25 نمره)



تایید

اکسیژن و مواد غذایی عضله قلب چگونه تامین می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام نوع چربی خون کلسترول را از جدار داخلی شریان ها جدا می کند؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام گزینه می تواند عامل پیشگیری از تمام یا اکثر بیماری های غیر واگیر باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام عامل از علل بیماری های غذازاد نیست؟ (0.25 نمره)



تایید

طبق طیف مطرح شده برای بیماری از سلامت تا مرگ مرحله 2 و 4 به ترتیب از راست به چپ کدام گزینه است؟ (0.25 نمره)



تایید

در صورتی که فردی سالم باشد و بیماری زمینه ای نداشته باشد چند وقت یکبار باید فشار خون خود را کنترل کند؟ (0.25 نمره)



تایید

بیماریهای ناشی از غذا در جوامع بشری مخصوصا کشور های در حال توسعه موجب ...... و ...... می شود. (0.25 نمره)



تایید

کدام مورد می تواند نشانه ای از حمله قلبی باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

برای پیشگیری از سرطان ۱۰ گام وجود دارد ،۲مورد آن را نام ببرید؟ (0.5 نمره)



تایید

در افراد با وزن زیاد کاهش چند درصدی وزن در کنترل خطر سکته نقش مهمی دارد؟ (0.25 نمره)



تایید

شایع ترین نوع دیابت کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

مهمترین عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی کدام گزینه است؟ (0.25 نمره)



تایید

دلیل تجمع پلاکت ها و ایجاد لخته خونی در عروق قلب چیست؟ (0.25 نمره)



تایید

به ترتیب سیب زمینی سرخ شده،شیر پر چرب و گردو منبع کدام نوع چربی مواد غذایی هستند؟ (0.25 نمره)



تایید

در کدام نوع دیابت لوزالمعده توانایی تولید انسولین را ندارد؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام مورد به استفاده از مواد غذایی کمک نمی کند؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام مورد از ویژگی های فشار خون بالا نیست؟ (0.25 نمره)



تایید

رعایت اصول و موازین بهداشتی در کلیه مراحل به منظور کاهش آلودگی را چه می نامند؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام مورد از علایم هشدار دهنده سرطان نیست؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام جمله زیر صحیح است؟ (0.25 نمره)



تایید

در هر یک از موارد زیر کدام عامل باعث فساد مواد غذایی شده است؟
الف)استفاده غیر مجاز از سموم دفع آفات نباتی
ب)از بین رفتن رنگ و طعم کاهو بیرون یخچال
ج)یک سیب بعد از زمین افتادن از همان نقطه شروع به خراب شدن می کند (1.5 نمره)



تایید

برای سالم ماندن غذا باید به صورت کاملا داغ در دمای ........ درجه و بالاتر و یا کاملا سرد زیر ...... درجه نگهداری شود. (0.25 نمره)



تایید

مامو گرافی و آزمایش خون مخفی در مدفوع برای غربالگری کدام سرطانها استفاده می گردند؟ (1 نمره)



تایید

اختلال در سیستم ایمنی بدن عامل ایجادکدام نوع دیابت است؟ (0.25 نمره)



تایید

در سکته مغزی مدت زمان طلایی چقدر است؟ (0.25 نمره)



تایید

چرا تومورهای بدخیم باعث مرگ می شوند؟(صحیح ترین گزینه) (0.25 نمره)



تایید

میزان مصرف نمک مجاز برای افراد زیر 50 سال چقدر است؟ (0.25 نمره)



تایید

مهمترین عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی کدام گزینه است؟ (1 نمره)



تایید

کدام چربی خون با بیماری های قلبی - عروقی رابطه عکس دارد؟ (0.25 نمره)



تایید

مهمترین اقدام در مواجهه با فردی که دچار سکته مغزی شده است چیست؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام عامل علت افزایش بیماری های غیر واگیر نسبت به گذشته نیست ؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام گزینه از راست به چپ ترتیب پیدایش تومور را نشان می دهد؟
1- سلول جهش یافته 2- تومور 3- بروز خطا در تقسیم سلولی 4- تاثیر عامل خطر 5- سلول سرطانی 6- تقسیم سلولی (0.25 نمره)



تایید

مواد غذایی بعد از مصرف در بدن به صورت ............... در می آیند که کلید آن برای به مصرف رسیدن آن در بدن ............... است. (0.25 نمره)



تایید

هر کدام از علل زیر عامل ایجاد کدام بیماری ناشی از غذا(غذازاد ) است؟
الف)عدم رعایت اصول بهداشتی و آلودگی مواد غذایی به باکتری ها( )
ب) آلودگی مواد غذایی به فلزات سنگین و آفت کش ها ( ) (1 نمره)



تایید

چه زمانی پخت غذا کامل است؟ (0.25 نمره)



تایید

هر یک از موارد نامبرده شده مربوط به کدام اصل بهداشتی در جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی است؟
الف) نداشتن زیور آلات ()
ب) دفع صحیح زباله و مواد دفعی() (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر از علایم فشار خون بالا در موارد پیشرفته است؟ (0.25 نمره)



تایید

کدام نوع فشار خون همزمان با پمپ خون به بیرن توسط قلب ایجاد می شود و مقدار آن چند میلیمتر جیوه است؟ (0.25 نمره)



تایید

احساس سوزش در انگشتان دست و پا و اختلال در بینایی از علایم کدام نوع دیابت است؟ (0.25 نمره)



تایید