زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان ۵ روغن کشی میوه ها ودانه های روغنی به صورت دیجی فرم

هنرجویان دقت کنید که هر سوال ۲ دقیقه زمان دارید وامکان برگشت به سوال قبل وتصحیح سوال وجود ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نمونه برداری توسط چه کسی انجام می شود؟



تایید

خصوصیات ظروف نمونه برای آزمایش تعیین کیفیت را بنویسد؟



تایید

کدام مورد جزء مشخصاتی که روی برچسب نمونه قید می شود نمی باشد.



تایید

کدام مورد برای نمونه برداری چربی های جامد به کار می رود؟



تایید

وزن نمونه های قراردادی چقدر است؟



تایید

ضریب شکست رابا چه علامتی نشان می دهند؟



تایید

ظریب شکست روغن ها با افزایش تعداد پیوند دوگانه چه تغییری می کند؟



تایید

ویسکوزیته روغن های شفاف چگونه اندازه گیری می شود



تایید

برای اندازه گیری ظریب شکست از چه دستگاهی استفاده می شود؟



تایید

ویسکوزیته روغن با کدام خواص فیزیکی دیگر ارتباط ندارد



تایید

دانسیته روغن درچه دمایی انجام می شود



تایید

مهمترین نوع اکسیداسیون روغن ها را بنویسید؟



تایید

علت فساد هیدرولتیکی چیست؟



تایید

رنگ طبیعی روغن .................. می باشد



تایید

روش های اندازه گیری روغن ها کدام مورد نمی باشد



تایید

هدف از اندازه گیری اندیس یدی روغن ها چیست؟



تایید

دانسیته آب در دمای محیط چقدر است؟



تایید

مهمترین روش ارزیابی کیفیت روغن نهایی کدام مورد است؟



تایید

اعضای گروه پانل به منظور تحقیق وتوسعه از بین چه افرادی انتخاب می شود؟



تایید

اعضای گروه پانل به منظور تعیین پذیرش مصرف کننده ازبین چه افرادی انتخاب می شود؟



تایید