زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون تغذیه 4و5و6 به صورت دیجی فرم

کتاب تغذیه فصل 4.5.6

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هدف از تغلیظ کردن مواد چیست؟



تایید

در صورت مهر وموم کردن درب سس چند ماه می توان ان را نگهداری کرد



تایید

کدام یک از موارد زیر از گروه تغلیظ‌ ها (غلیظ شده )است



تایید

-برای اینکه بوی زحم تخم مرغ در سس مایونز از بین برود چه موادی باید استفاده کرد



تایید

دلیل اصلی تغلیظ نمودن (غلیظ نمودن) دراکثرموارد چست



تایید

سس در چه محیطی نگهداری میشود



تایید

حرارت لازم براي طبخ سس چگونه باید باشد



تایید

کدام یک از سوره سس های زیر سس قهوه‌ای هم می‌گویند



تایید

در صورت استفاده از کره یا خامه در سس باید چه زمانی به آن بیفزاییم



تایید

برای تهیه سس سبزی،سبزی باید چگونه باشد



تایید

از چه نوع سبزی هایی برای معطر کردن سُس ها استفاده میشود



تایید

تهیه ی سس مایونزکدام است



تایید

مواد اصلی سس بشامل کدام اند



تایید

کدام یک از مواردزیر عمل امدن خمیر موثر نیست



تایید

گزینه درست کدام است؟



تایید

کدام گزینه صحیح است ؟



تایید

اصطاحی که پس از استراحت خمیر به کار می رود



تایید

در تهیه کدام یک از غذا ها خامه استفاده شود



تایید

دمای آب برای به عمل آمدن خمیر مایه چند درجه است



تایید

برای خمیر پیتزای نازک بهتراست ازچه آردی استفاده کنیم.



تایید

در تهیه انواع کیش مواد داخلی آن بایدچگونه استفاده کنیم



تایید

به جاي خمير ترش از چه ماده ای ميتوان استفاده كرد



تایید

شیر یا آبی که برای خمیرپیتزا استفاده میکنیم باید ----- باشد



تایید

برای تهیه پای مرغ و سبزیجات از چه نوع سسی استفاده می شود



تایید

خمیر پیتزای مناسب دارای چه ویژگی هایی دارد



تایید

پیتزا های هم خانواده پیتزا کالزونه چه نام دارند



تایید

خمیر مایه چند نوع موجود است



تایید

فونگی چیست؟



تایید

کدام گزینه در مورد سالاد صحیح نیست؟



تایید

از پوره جهت ........غذاها یا به عنوان.............. استفاده می شود



تایید

کوکتل میگو معمولاً چگونه سرو می شود



تایید

برای تهیه پوره اسفناج، اسفناج را چگونه میپزیم



تایید

کدام سالاد هم کبابی و هم سرد سرو می شود



تایید

اگر سس سالاد را زود به سالاد اضافه کنیم چه اتفاقی می‌افتد



تایید

در تهیه سالاد سبزیجات کدام پنیر کاربرد دارد



تایید

مواد مورد نیاز در تهیه سالاد کاردینال کدام است



تایید

اردور چه زمانی سرو می شود



تایید

مواد لازم در تهیه پوره سیب‌زمینی کدامند



تایید

به پخته و له‌ شده سبزیجات، حبوبات و میوه‌جات چه می‌گویند



تایید