زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از امتحان تولید فراورده های غذایی.دهم مدیریت به صورت دیجی فرم

سلام با دقت به سوالات پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

به عنوان تنظیم کننده ی مزه در شیرینی ها به کار میرود؟ وطعم آنها را متعادل میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

کیک خمیری وسنگین است علت چیست؟ (1 نمره)



تایید

آنتره چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

شکر باعث میشود خمیرمایه زودتر...........شود. (0.5 نمره)



تایید

در حکاکی چه کاری مهم است؟ (1 نمره)



تایید

کیک به قالب چسبیده است علت چیست؟ (1 نمره)



تایید

مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث بیماری...........میشود. (0.5 نمره)



تایید

به پختن وله کردن سبزیجات میگویند؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر کیک خوب پف نمیکند ؟ (1 نمره)



تایید

ماهی به دلیل داشتن ........میتواند جایگزین گوشت قرمز شود؟ (0.5 نمره)



تایید

به ترکیب خامه ی فرم گرفته با انواع شکلات.میوه ها و....در لایه ی میانی کیک چه میگویند؟ (0.5 نمره)



تایید

اصلی ترین ابزار حکاکی است ودر دو نوع ساده و دوسر در بازار موجود است؟ (1 نمره)



تایید

بهترین ظرف برای فرم دادن خامه ........است. (0.5 نمره)



تایید

نام دیگر پیش غذا چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

در زبان ایتالیایی به معنای خمیر است؟ (0.5 نمره)



تایید

نوعی غذای فرانسوی که از سه قسمت تشکیل میشود.بسته به بیشترین مواد ترکیبات آن اسمش تعیین میشود؟ (1 نمره)



تایید

کدام جزو فرایند عمل آمدن خمیر نیست؟ (1 نمره)



تایید

این ادویه سومین ادویه ی گران قیمت دنیاست واز خانواده ی زنجبیل است؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر کیک حالت خشک وبافتی شکننده دارد علت چیست؟ (1 نمره)



تایید

به حرارت دادن مایه ی شیرینی پزی قبل از قرار دادن در فر میگویند ودر شیرینی های دوپخته بکار میرود.؟ (1 نمره)



تایید

بهترین نوع آن در رفسنجان ودامغان است؟ (0.5 نمره)



تایید

سطح کیک مخروطی میشود وترک میخورد علت چیست؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه ی آرد سبوسدار چه موادی آسیاب میشوند؟ (0.5 نمره)



تایید

در آشپزی ترکی به اُردور چه میگویند؟ (0.5 نمره)



تایید

از آن برای ایجاد طعم وکنترل تخمیر استفاده میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

قبل از پخت کیک  فر را باید چه مدت زودتر روشن کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

اصطلاح صنعتی شکر...........می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

چرا در دستور پخت شیرینی زرده ی تخم مرغ را جداگانه  هم میزنند؟ (0.5 نمره)



تایید

به غذاهای لقمه ای وانگشتی گفته میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

میوه ها وسیفی جات دارای بافت برای حکاکی کدام ها هستند؟ (0.5 نمره)



تایید